Όλγα Κιουρτσάκη: «Έχω μια συγκίνηση από το βράδυ!» - Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της με τον Φώτη Λώση

Ιδιαίτερη η σημερινή (1/8) ημέρα για την οικογένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Όλγα Κιουρτσάκη
Instagram / Όλγα Κιουρτσάκη

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, Πέμπτη 1 Αυγούστου, για την Όλγα Κιουρτσάκη και την οικογένειά της, καθώς η κόρη της έχει τα γενέθλιά της. Η μπέμπα κλείνει τον πρώτο χρόνο ζωής της και η ίδια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και συγκινημένη.

Για να το γιορτάσει έφτιαξε ένα βίντεο με τις κοινές στιγμές τους, ακόμη και από την ημέρα που βρισκόταν στο μαιευτήριο και περίμενε να γεννήσει, και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ετοιμάζει πάρτι για τη μικρή και μία εντυπωσιακή τούρτα.

Δείτε επίσης: Όλγα Κιουρτσάκη - «Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά, δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω...»

Η τρυφερή ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για τα γενέθλια της κόρης της

«Να την χαιρόμαστε!!! Σήμερα θα γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια της μικρής μας και έχω μια συγκίνηση από το βράδυ! Ποσό γρήγορα περνάει ο χρόνος, πότε ήταν νεογέννητη και ποσό μεγάλωσε μέσα σε αυτόν τον χρόνο, ποσά νέα πράγματα έμαθε και ποσά ακόμα έχει να μάθει, πόσο κοινωνική και γελαστή είναι με όσους ανθρώπους γνωρίζει… όπως την πρώτη μέρα που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο! (Επίτηδες έχω αφήσει να φαίνεται το στόμα της να δείτε πως μου γελούσε και πως ανταποκρινόταν όταν άκουγε την φωνή μου!) Stay tuned έρχεται τούρτα υπερπαραγωγή…!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά - Η ευχάριστη αποκάλυψη


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Άντζελα Δημητρίου πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει για την βάφτιση της εγγονής της: «Ερωτευμένη είμαι με την εγγόνα μου, που την λατρεύω και την αγαπάω πολύ και την κόρη μου. Η βάπτιση της θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο και θέλουν να κάνουν την επέτειο γάμου μαζί με τα βαφτίσια της μπέμπας. Μακάρι να γίνει τραγουδίστρια, αλλά δεν θα είμαι εν ζωή για να την δω και να την ακούσω να τραγουδάει. Φυσικό είναι, τα χρόνια περνάνε».