Νίκος Μουτσινάς: Βίντεο από τα γενέθλια της Ζέτας Μακρυπούλια - Η τούρτα έκπληξη στο πάρτι που έκανε στο σπίτι της

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ζέτα Μακρυπούλια χθες, Τετάρτη 31 Ιουλίου, είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι της. Είχε στολίσει τον χώρο με χρωματιστά φωτάκια, φόρεσε τα καλά της, ένα κίτρινο μπλουζάκι που της ταιριάζει πολύ και ένα μαύρο παντελόνι, και οι φίλοι της της έκαναν έκπληξη την τούρτα.

Ήταν μεγάλη και εντυπωσιακή, σε πράσινο χρώμα με πολλά λουλούδια πάνω και φυσικά τα κεράκια. Ένα βίντεο από τη στιγμή που τα έσβηνε και έκανε την ευχή της δημοσίευσε ο καλός της φίλος, Κωνσταντίνος Δέδες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς, με την αναδημοσίευσή του αποκάλυψε πως ήταν και εκείνος στο πάρτι.

Δείτε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια - Η ηλικία, η καταγωγή και οι επώνυμοι έρωτές της

Το πάρτι γενεθλίων της Ζέτας Μακρυπούλια

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για τον παρουσιαστή, καθώς βίωσε μία πολύ μεγάλη απώλεια (δείτε εδώ) και τον επηρέασε ψυχολογικά, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της κολλητής του.

Η ηθοποιός αυτό το καλοκαίρι έχει κάνει διακοπές σε διάφορα σημεία και ένας από τους σταθμούς της ήταν το όμορφο νησί της Κύθνου με την ίδια να περνάει όμορφες στιγμές μιας και την περισσότερη ώρα της ημέρας την περνούσε μέσα στη θάλασσα.

Οι αναρτήσεις της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας δίνουν μια ιδέα από όσα κάνει στο νησί, αλλά και από το πόσο απλή μπορεί να γίνει η ίδια, όταν σβήνουν τα φώτα της τηλεόρασης και μένει μόνη της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει με το μπικίνι ή και χωρίς σε ένα στιγμιότυπο με μηδενικό ίχνος μακιγιάζ. Αγαπημένα αξεσουάρ της είναι η πετσέτα θαλάσσης της και το παρεό της (δείτε εδώ το make up που την κάνει να φαίνεται άβαφη).

«Δεν γίνεται να πας Κύθνο και να μην περάσεις από την γαιδουρόμαντρα. Απλώς, δεν γίνεται», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.


«Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας…
Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου!
Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν!
Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της.

Ζέτα Μακρυπούλια - instagram -Κύθνος - Μαγιό