Πως είναι σήμερα η Αφρούλα από το δελτίο καιρού του STAR: Έχασε πάνω από 20 κιλά - Το όνειρο με τον Άγιο Παΐσιο

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πως είναι σήμερα η Αφρούλα από το δελτίο καιρού του STAR: Έχασε πάνω από 20 κιλά - Το όνειρο με τον Άγιο Παΐσιο

Την Αφρούλα - Χρύσλα Μίσχου όπως είναι το πραγματικό της όνομα - την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του STAR όπου με την Πετρούλα παρουσίαζαν το δελτίο καιρού με χιουμοριστικό τρόπο και λίγο πιο "καυτά" ρούχα. Μετά από αυτό το πέρασμα τους όμως από την τηλεόραση, "εξαφανίστηκαν" με την κάθε μια να ακολουθεί τον δικό της δρόμο - δείτε τι κάνει σήμερα η Πετρούλα.

Χρόνια μετά την παρουσίαση του καιρού, η Χρύσλα Μίσχου αγνώριστη πλέον είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου μίλησε για τη ζωή της μετά το πέρασμα από την τηλεόραση.

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό. Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα και μου είπε ο άνθρωπος "Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μου είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία"», είχε αναφέρει.

Ενώ, εξομολογήθηκε πως πλέον έχει στραφεί και προς την εκκλησία και το Θεό, αποκαλύπτοντας πως είχε δει σε όνειρο τον Άγιο Παΐσιο: «Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παΐσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. Έτσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα».

Πως είναι σήμερα η Αφρούλα από το STAR;

Εκτός από τη ζωή της, αλλαγή μεγάλη έχει κάνει και στην εμφάνιση της. Η Χρύσλα Μίσχου κατάφερε να χάσει πάνω από 20 κιλά, αποκαλύπτοντας το λόγο που είχε πάρει βάρος.

«Από μικρή ήμουν αδύνατη, αλλά κάποια στιγμή, ένα χρόνο πριν κάνω την Αφρούλα, αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας. Τότε υποβλήθηκα σε σαράντα οκτώ κορτιζόνες και είχα πάρει είκοσι κιλά. Αν δεν το καταλάβαινε μάλιστα εγκαίρως τότε ο γιατρός μου, θα είχα πολύ σοβαρότερο πρόβλημα. Κινδύνεψα να πάθω γάγγραινα. Από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα με πολύ κόπο έχασα αυτά τα είκοσι κιλά», είχε πει στην εφημερίδα espresso το 2015.

Δείτε επίσης: Νόσησε από επιθετικό καρκίνο και εξαφανίστηκε από την τηλεόραση - Που ζει σήμερα ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων του STAR, Θοδωρής Δρακάκης