Φωτεινή Ντεμίρη: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Γρηγορόπουλο - Ο λόγος που μένουν μαζί

Μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φωτεινή Ντεμίρη παντρεύτηκε τον Χάρη Γρηγορόπουλο το 1994 και μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαρίνα και τον Τίτο. Οι δυο τους υπήρξαν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Έπαιζαν, μάλιστα, μαζί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς, και πολλοί τους μνημονεύουν για τους ρόλους τους και τις ατάκες τους.

Παρόλα αυτά, πριν από κάποιους μήνες έγινε γνωστό πως οι δυο τους χώρισαν μετά από 30 χρόνια. Δεν τους αρέσει να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα και δεν έκαναν κάποια δήλωση για το γεγονός αυτό, όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν, απάντησε για όλα.

Δείτε επίσης: Τι δήλωνε στο YOU για τον Γρηγορόπουλο - «Ο Χάρης μπορεί να σε τρελάνει...»

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για τον χωρισμό της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι χωρίσατε με τον σύζυγό σας Χάρη Γρηγορόπουλο μετά από τριάντα χρόνια γάμου…

Με τον Χάρη έχουμε μια οικογένεια, αγαπιόμαστε, είμαστε φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Ζευγάρι δεν είμαστε όμως πλέον.

Ήσασταν από τα ζευγάρια που πιστεύαμε ότι δεν θα χωρίσετε ποτέ…

Με ρωτάνε πολλές φορές αν υπάρχει μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. «Πείτε μου εσείς» τους απαντώ, γιατί εγώ δεν το βρήκα ποτέ αυτό το μυστικό. Θέλει αγάπη και πολλή υπομονή για να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί.

Δείτε επίσης: H Φωτεινή Ντεμίρη είχε παραδεχτεί το διαζύγιό της με 13 λέξεις και δεν αστειευόταν τελικά!

Έχετε πάρει ήδη διαζύγιο με τον Χάρη Γρηγορόπουλο;

Όχι, όχι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Έχουμε τα παιδιά μας, τα οποία τώρα ακολουθούν κι αυτά τον δικό τους δρόμο - δείτε εδώ σε ποια σειρά έπαιξε πρόσφατα.

Ντεμίρη Γρηγορόπουλος χωρισμός

Πριν από λίγο καιρό, ο Χάρης Γρηγορόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 2/7 με τον ηθοποιό να προχωράει σε αποκαλύψεις για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Φωτεινή Ντεμίρη.

Το ζευγάρι ηθοποιών γνωρίστηκε μέσα από τον χώρο της υποκριτικής. Η κοινή τους πορεία μάλιστα είχε πολλές ανατροπές, καθώς ο Γρηγορόπουλος και η Ντεμίρη αποφάσισαν αρχικά να παντρευτούν λόγω μιας εγκυμοσύνης, που πρόκυψε. Στη συνέχεια, η ηθοποιός είχε μια αποβολή, το ζευγάρι ωστόσο παρέμεινε μαζί

«Γνωριστήκαμε στη σχολή κάνοντας έναν αυτοσχεδιασμό με κλειστά μάτια από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και ακουμπιόμασταν. Με κλειστά μάτια γνωριστήκαμε ουσιαστικά. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί.

Βέβαια, το παιδί που μας πάντρεψε δεν υπάρχει, διότι ήταν μόνο για να μας παντρέψει, στη συνέχεια το χάσαμε, έγινε αυτό που λέμε αποβολή και μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ήρθε ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και μαζί ακόμα περισσότερα. Όλοι οι τσακωμοί και όλες οι εντάσεις που είναι μεγάλου μεγέθους εκεί προορίζονταν, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους», είπε ο Χάρης Γρηγορόπουλος.