Γιώργος Αγγελόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση με την μπέμπα του και την Βαμβακούση - Τα πρώτα της βήματα στην παραλία της Σκιάθου

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Σκιάθο, στο μέρος από όπου κατάγεται ο πρώτος, για διακοπές, μαζί με την κόρη τους. Καθημερινά δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από όσα κάνουν στο νησί, ωστόσο την Τετάρτη 31 Ιουλίου ο περήφανος μπαμπάς έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την μπέμπα τους.

Οι δυο γονείς κρατούσαν από το χέρι την μικρή, η οποία είναι περίπου έξι μηνών, και πόζαραν στον φακό μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, δίπλα στη θάλασσα, κι εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα. Εκείνοι την κοιτούσαν και χαμογελούσαν και δεν θα μπορούσαν να αισθάνονται πιο περήφανοι.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους

Βλέπουν το παιδί τους να μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα και αυτό τους συγκινεί. Η κόρη τους, αξίζει να σημειωθεί, πως θα πάρει το όνομα της μητέρας του νικητή του πρώτου Survivor και έτσι θα ονομάζεται Ουρανία.

Δείτε επίσης: Έφτιαξε Airbnb βίλα στη Σκιάθο με το όνομα της μητέρας του - Παραμυθένιο το εσωτερικό της (Φωτογραφίες)


Μπείτε στα story του youweekly.gr στο Instagram να ψηφίσετε εάν σας άρεσε η ανάρτησή τους!

Ντάνος Βαμβακούση κόρη youweekly

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο όμορφη μέρα της εκεί, η οποία συμπεριλάμβανε μία ολόκληρη μέρα πάνω στο σκάφος, με την μπέμπα τους να κοιμάται και εκείνοι να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, τα ποτά τους και την κατακόκκινη πανσέληνο.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» - Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

«Μια υπέροχη μέρα. Το μωρό νανουρίζεται στο σκάφος και κοιμάται και εμείς έχουμε χρόνο για όλα τα υπόλοιπα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε για την εγκυμοσύνη...»