Ιωάννα Τούνη: Ο μικρός Πάρης είναι το καλοκαίρι της – Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Τον κρατάει στην αγκαλιά της και «λιώνει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό Πάρη, που της έχει αλλάξει τη ζωή. Από την ημέρα που έγινε μητέρα η γοητευτική influencer έχει διαρκώς στο πλευρό της τον μικρό της θησαυρό και δεν κρύβει ότι «λιώνει» για εκείνον.

Ο Πάρης της έχει κλέψει την καρδιά, καθώς και όσων βλέπουν την ευτυχισμένη μανούλα σε διακοπές αγκαλιά με τον γιο της. Τον έχει μαζί της σχεδόν σε κάθε ταξίδι και χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί followers της Ιωάννας Τούνη αναρωτιούνται αν έχουν κάνει εκείνοι περισσότερα ταξίδια ή ο γιος της.

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Ιωάννας Τούνη αγκαλιά με τον γιο της

Με κάθε αφορμή τους θερινούς μήνες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη θάλασσα, έχοντας φυσικά στην αγκαλιά της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Μόλις τις τελευταίες εβδομάδες από τη Σύρο πήγαν στη Μύκονο, από εκεί στη Σαντορίνη και έπειτα στην Κέρκυρα. Ελληνικό, λοιπόν, είναι το φετινό καλοκαίρι της και άκρως αγαπησιάρικο όπως φαίνεται στην τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε.

Χαμογελάει γλυκά και κρατάει στην αγκαλιά της τον κόσμο της. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της με τον γιο της, Πάρη, και λάμπει από ευτυχία. «Το καλοκαίρι μας», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η "χρυσή" κληρονομιά του μικρού Πάρη - Τι περιλαμβάνει η αμύθητη περιουσία της

Η Ιωάννα Τούνη έχει καταφέρει να αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στα social media που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Την γνώρισαν μέσω του My Style Rocks και από τη στιγμή που δημιούργησε την δική της εταιρεία με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, την ακολουθούν σε κάθε βήμα της.

Η επιχείρηση αυτή έχει ρούχα που σχεδιάζουν μόνες τους οι δύο φίλες στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά ήταν μέσω web μόνο, αλλά τώρα υπάρχουν και δύο φυσικό καταστήματα, και στην πόλη της, αλλά και στην Αθήνα. Η περιουσία της και "χρυσή κληρονομία" του μικρού Πάρη, όμως, μετρά πολλά παραπάνω.