Aλεξάνδρα Νίκα: Στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Πρώτη εμφάνιση στο πλευρό της μητέρας του τραγουδιστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αποθεώθηκε στο Κατράκειο θέατρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είχε έναν ακόμη λόγο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Στις πρώτες θέσεις βρισκόταν η μητέρα του Φωτεινή και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα. η οποία έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, και προβλήθηκε στην εκπομπή «Summer’s Cool», η Αλεξάνδρα Νίκα χορεύει αγκαλιά με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και τραγουδούν μαζί τις επιτυχίες του. Η Αλεξάνδρα Νίκα δεν ήταν μόνη της, άλλα συνοδευόταν επίσης από την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα. Σημειώνεται πάντως πως ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, καθώς γενικά διατηρεί διακριτική στάση στα προσωπικά του.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Νίκα: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης - Με μίνι κολλητό φόρεμα και 12ποντο

Το who-is-who της Αλεξάνδρας Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα. Είναι 25 ετών και μέχρι πρότινος σπούδαζε στην Καλιφόρνια, ενώ έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη.

Η σχέση της Αλεξάνδρας Νίκα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023, είναι δηλαδή πάνω από 1,5 χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινό ταξίδι στην Ιταλία, συγκεκριμένα στην Φλωρεντία και την Τοσκάνη, και σταθερά κρατάει αποστάσεις από τα ΜΜΕ και τα social. Χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχουν ελάχιστα κοινά τους στιγμιότυπα.