Μπρούνο Τσερέλα σε Αθηνά Οικονομάκου: «Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή, επειδή είσαι μαγική στην πραγματικότητα»

«Λιώνει» ο μπασκετμπολίστας για χάρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/athinao1konomakou
Instagram/athinao1konomakou

Την πρώτη της ανάρτηση στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα έκανε χθες (30/7) το βράδυ η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός πλέον δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα και θέλησε να τον απαθανατίσει και στο προφίλ της, βάζοντας «φωτιά» στο Instagram.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να σχολιάσουν την τελευταία ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram, ήταν και ο ίδιος, ο οποίος έγραψε: «Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή, επειδή είσαι μαγική στην πραγματικότητα», αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο τρελά ερωτευμένος είναι μαζί της. Φυσικά δεν ήταν το πρώτο δείγμα έρωτα που έχει δώσει τα τελευταία 24ωρα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη ανάρτηση με τον Μπρούνο Τσερέλα – Την κρατάει αγκαλιά πάνω στo σκάφος

Το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα στην Αθηνά Οικονομάκου

Ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Ίμπιζα η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα

Το ζευγάρι, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay έχει σταματήσει να κρύβεται. Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία, όπου έχει στην αγκαλιά του την Αθηνά Οικονομάκου, με θέα τη θάλασσα.

Από την άλλη η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να μην έχει κάποια ανάρτηση στο πλευρό του -όλες οι φωτογραφίες της με τον Μπρούνο Τσερέλα είναι σε μορφή stories- αλλά στις φωτογραφίες που μοιράζεται κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της. Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο διατηρεί ένα ασύλληπτο κορμί. Τη φωτογραφία σχολίασε και ο μπασκετμπολίστας, στα ελληνικά μάλιστα.