Δέσποινα Βανδή: «Ήρθε η αγάπη μου» - Ο Βασίλης Μπισμπίκης πάει μαζί της στην Κρήτη και είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της

Το πιο γλυκό photobombing

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνεχίζονται οι συναυλίες της Δέσποινας Βανδή, που αυτή τη στιγμή (31/7) ταξιδεύει στην Κρήτη για δυο μοναδικές συναυλίες για καλό σκοπό σε Ηράκλειο και Χανιά μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τους Kings. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ξενώνα Προστασίας και Προσωρινής Φιλοξενίας «για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί» που ίδρυσε και λειτουργεί από το 2002 ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου.

Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται φυσικά ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης, που πρόσφατα έκανε beaute και δηλώνει full ανανεωμένος. Ο πρωταγωνιστής είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και το αποδεικνύει καθημερινά, καθώς πρόσφατα μοιράστηκε φωτογραφία-promo από τις συναυλίες της, ενώ... μπούκαρε και στα stories της.

Βασίλης Μπισμπίκης για Βανδή

Τα λόγια αγάπης της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκονταν στην Κρήτη και πριν από λίγες μέρες σε κοινές διακοπές. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης μοιράστηκαν στιγμές από τον έρωτά τους, με τον ηθοποιό να κάνει κάτι αντίστοιχο και στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η σύντροφός του λίγο πριν πετάξουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το πρωί της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε ένα Instagram Story, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Kings. Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια φωνάζει τον Αντώνη Ρέμο, αλλά στο πλάνο μπήκε ο Βασίλης Μπισμπίκης! «Ωχ, η αγάπη μου! Τον Αντώνη περίμενα, αλλά ήρθε η αγάπη μου», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει πόσο ερωτευμένος είναι τα τελευταία χρόνια και πως «λιώνει» για τη Δέσποινα Βανδή. «Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε. Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Είναι χαζή ερώτηση αν θα την παντρευτώ. Αν θα το κάνω, θα το πω;», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του μαζί της, γι' αυτό και φτιάχνουν ένα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουν.