Ελισάβετ Σπανού: «2 μήνες μαζί» - Η εξομολόγηση για τις αγκαλιές και τα κλάματα με την κόρη της

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελισάβετ Σπανού
Instagram / Ελισάβετ Σπανού

Ιδιαίτερες μέρες είναι αυτές για την Ελισάβετ Σπανού, καθώς η κόρη της έκλεισε δύο μήνες ζωής. Η μπέμπα της ήρθε και την άλλαξε για πάντα και από την πρώτη στιγμή που έμαθε για εκείνη έγινε αυτόματα η μεγαλύτερη προτεραιότητά της.

Θέλησε να γιορτάσει τον χρόνο που έχει περάσει μαζί της και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου οι δυο τους είναι ξαπλωμένες και αγκαλιασμένες και έγραψε όλα όσα έχουν κάνει μαζί. Το "μενού" περιλαμβάνει από αγκαλιές μέχρι και κλάματα, αλλά πάντα καταλήγει στην αγάπη - δείτε εδώ τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελισάβετ Σπανού με την κόρη της

«2 μήνες μαζί

  • 3.456.792 αγκαλιές
  • 8.562.984 φιλιά
  • 180 ώρες ύπνου
  • 360 ώρες θηλασμού
  • 6 ώρες κλάματα
  • 50χλμ. περπάτημα μέσα στο σπίτι
  • 120 ώρες τραγούδι

ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΠΟΛΥ!! ΠΟΛΥ!!! ΑΓΑΠΗ!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά και τα like έπεσαν "βροχή" για τη νέα μανούλα.

Δείτε επίσης: «Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας» - Η εξομολόγηση για την μοναχική επιστροφή στο σπίτι μετά τη γέννα και τον πατέρα της κόρης της

Ελισάβετ Σπανού κόρη
Instagram / Ελισάβετ Σπανού

Τη Δευτέρα 10/6 μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram απαθανατίζοντας το βρέφος να κοιμάται στο λίκνο του. Να πούμε στο σημείο αυτό, ότι μπορεί η τραγουδίστρια να έχει μοιραστεί με τον κόσμο τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και τη νέα καθημερινότητά μετά τον τοκετό, η Ελισάβετ Σπανού ωστόσο έχει επιλέξει να μην μιλάει δημόσια για τον πατέρα της μικρής (δείτε εδώ).

«Αυτό το λίκνο … ότι καλύτερο μας έχει συμβεί!! μπορώ να την βλέπω και να την μεταφέρω παντού χωρίς να την ξυπνάω», έγραψε η Ελισάβετ Σπανού.