Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνιες φωτογραφίες με τα τρία παιδιά του - Οι διακοπές στη Σχοινούσα με την σύζυγό του

Μακριά από τις υποχρεώσεις του ο σεφ για λίγες μέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σωτήρης Κοντιζάς
Instagram / Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αυτές τις μέρες βρέθηκε στη Σχοινούσα μαζί με την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πώς πέρασε τις μέρες του εκεί. Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τις πιο αγαπημένες του στιγμές στο νησί.

Οι περισσότερες περιλάμβαναν τις κόρες και τον γιο του, που έπαιζαν όλη μέρα στην θάλασσα, έπεφταν για ύπνο μετά από μία μέρα γεμάτη δραστηριότητες και ξυπνούσαν πάλι μέσα στο κέφι για να ξεκινήσουν την μέρα τους και να εξερευνήσουν τριγύρω.

Δείτε επίσης: ''Λιώνει'' ο Σωτήρης Κοντιζάς για την κόρη του, Ιζούμι - Δε θα πιστέψετε που τη βρήκε να κοιμάται

Το φωτογραφικό άλμπουμ του Σωτήρη Κοντιζά από τις διακοπές με την οικογένειά του στη Σχοινούσα

«Σχοινούσα Λιβάδι Μπάλα Ύπνος Ξύπνιος Ψιλή κ Λιμάνι», έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Δεν άφησαν την κόρη τους στιγμή από το χέρι - Η σπάνια έξοδος του Σωτήρη Κοντιζά με την σύζυγο και το παιδί τους στην Αθήνα


Σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την γνωριμία του με την σύζυγό του, είχε προχωρήσει o διάσημος σεφ σε επεισόδιο του Master Chef, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/3. Αφορμή στάθηκε ο καλεσμένος σεφ, Περικλής Κοσκινάς, στου οποίου το εστιατόριο είχε δει για πρώτη φορά την σύζυγό του.

«Περικλή αλλά όταν πρωτογνώρισα τη Δέσποινα εσύ ήσουν στην κουζίνα. Ήταν ο Περικλής κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά το τραπέζι και προς το τέλος ήθελε να πάρει το σουπλά. Εγώ το χρειαζόμουν γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Θεωρούσα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να το ζητήσω. Γιατί αν θέλει ο άλλος να σε πάρει. Τι, είναι λάθος;» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Είναι καμάρι Ρόδος, Φαληράκι σε Αγγλίδα» απάντησε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Όντως; Δεν είναι ρομαντικό; Το πήρε, εγώ τελικά το δίνω, σκίζω ένα κομμάτι για να γράψω. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ. Όταν μπήκα μέσα ήταν ένας φίλος της σερβιτόρος που είδε τη φάση, με γούσταρε κι αυτός. Και της είπε "Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;"», κατέληξε ο σεφ.