Κωνσταντίνος Βασάλος: Στην Αμοργό με την σύντροφό του - Οι αναρτήσεις από το ρομαντικό τους ταξίδι

Δεν το λένε ότι είναι μαζί αλλά κάνει μπαμ...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως εδώ και καιρό είναι σε σχέση με μία νεαρή επιχειρηματία και Influencer που ακούει στο όνομα Μαρία Παπαγεωργίου. Τα δημοσιεύματα κυκλοφορούν μήνες τώρα, ωστόσο ο ίδιος πάντα αποφεύγει να απαντάει για την προσωπική του ζωή είτε τον ρωτούν στα κανάλια είτε στα social media, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει αυτό το κομμάτι από την δημοσιότητα, η οποία επηρέασε την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη προηγουμένως.

Δεν έχουν κάνει καμία κοινή ανάρτηση στα social media τους στην προσπάθειά τους να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, όμως το γεγονός πως κάθε φορά βρίσκονται στο ίδιο μέρος δεν είναι τυχαίο και είναι και αυτό που τους προδίδει. Το Πάσχα έκαναν μαζί διακοπές στις Φιλιππίνες (δείτε εδώ τα post που έκαναν), ενώ αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Αμοργό.

Οι διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Αμοργό με την σύντροφό του

Τα story στα προφίλ τους στο Instagram έχουν πάρει "φωτιά" και αν παρατηρήσει κανείς θα δει πως είναι τραβηγμένα από τα ίδια σημεία. Οι δυο τους χαλαρώνουν εκεί και απολαμβάνουν λίγες μέρες ρομαντικά, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης: «Πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί! Δεν...» - Η αντίδρασή του για την γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Βασάλος Αμοργός

Βασάλος Αμοργός διακοπές

Μαρία Παπαγεωργίου Βασάλος Αμοργός

Βασάλος Αμοργός Μαρία Παπαγεωργίου

Μαρία Παπαγεωργίου ηλιοβασίλεμα Αμοργός

Βασάλος Αμοργός ηλιοβασίλεμα

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Αλίμονο! Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Φαίνεται περίεργο; Από το καλοκαίρι δεν συζητάμε κάτι άλλο. Είμαι από σχέση σε σχέση εγώ. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου παιδιά. Τώρα που το λέω θα πέσει η χώρα», είχε δηλώσει εκείνος για την προσωπική του ζωή και την ίδια, πριν από λίγο καιρό.