Το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Σταυροπούλου & Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη - Η θέα από την πισίνα που βλέπει Ταΰγετο και θάλασσα "κόβει" την ανάσα

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Σταυροπούλου & Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη - Η θέα από την πισίνα που βλέπει Ταΰγετο και θάλασσα

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει βρει την απόλυτη αγάπη στο πρόσωπο του καλού της φίλου, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη (ο οποίος πέρασε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του), ο οποίος στέκεται σαν πατέρας και στην κόρη του, Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους μετράνε πολλά χρόνια φιλίας, ενώ εκτός του ότι κάνουν διακοπές μαζί, μένουν και μαζί.

Επίσης, συνεργάζονται και επαγγελματικά. Έχουν δημιουργήσει μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο χωριό Αβία στην Μάνη. Πρόκειται για τον δικό τους επίγειο παράδεισο, τον οποίο επισκέπτονται όποτε μπορούν.

Αυτό είναι το ξενοδοχείο Σπυροπούλου - Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη

Το Euphoria Studios βρίσκεται στο Πλάτωμα της Πελοποννήσου, σε απόσταση 47χλμ. από το Costa Navarino, και προσφέρει εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και βεράντα. Η Καλαμάτα απέχει 19 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες στο κατάλυμα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρωινό.


Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Επίσης, περιλαμβάνει υδρομασάζ, όπως επίσης διαθέτει και υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.


Όπως είδαμε σε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο, η θέα από τα μπαλκόνια και την πισίνα είναι ονειρική. Κολυμπώντας μπορείς να δεις τόσο τη θάλασσα και το χωριό που βρίσκεται από κάτω αλλά και όλο το πράσινο του βουνού.


Λίγα λόγια για τον Χατζηπαναγιώτη και την Σταυροπούλου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Εγκλήματα, την περίοδο 1998-2000. Έχει επίσης συμμετάσχει στις σειρές Οι μεν και οι δεν, Αχ Ελένη, Ντόλτσε βίτα, Στρίβειν διά του αρραβώνος και Όλα του γάμου δύσκολα.

Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία Πόσο γλυκά με σκοτώνεις μαζί με τη Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά Γιούγκερμαν. Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις σειρές: Κόκκινο δωμάτιο, Safe Sex, Επτά θανάσιμες πεθερές, Δια ταύτα, Κάτω Παρτάλι, Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα, Ο άντρας των ονείρων μου, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Δέκα μικροί Μήτσοι και Το σόι σου. Τη σεζόν 2021 - 2022 έπαιξε στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Τζένη Καζάκου. Τη σεζόν 2022 - 2023 είχε μια guest εμφάνιση στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικής. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη. Έχει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση. Υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Νώντα Μπάρκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Δανάη Μπάρκα (δείτε φωτογραφία του). Τα τελευταία χρόνια συζεί με τον συνάδελφο και φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, στην Ανθούπολη Περιστερίου.