Αίας Μανθόπουλος: Ευχάριστα νέα για τον γιο του, Χρήστο - «Κάνοντας τον περήφανο»

Ρίγη ανατριχίλας με την αφιέρωσή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο που τον γνώριζε και τον είχε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους του. Ο ίδιος είχε αποκτήσει τρία παιδιά από δύο διαφορετικούς γάμους, τα οποία τον σκέφτονται καθημερινά, με την απουσία του να τους είναι έντονη.

Προσπαθούν, ωστόσο, να τιμούν τη μνήμη του και να μην τον αφήσουν να ξεχαστεί. Ο γιο τους, μάλιστα, Χρήστος, ο οποίος στις 29 Ιουλίου έκλεισε τα 18, έκανε ένα νέο βήμα στη ζωή του και θέλησε να αφιερώσει αυτή την κατάκτησή του στον πατέρα του.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τον γιο του Αίαντα Μανθόπουλου, Χρήστο

Όπως έγινε γνωστό έπειτα από ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο ίδιος υπέγραψε την ημέρα των γενεθλίων του το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τετραετούς, μάλιστα, διάρκειας. «Ο 18χρονος Χρήστος Μανθόπουλος, υπέγραψε σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων του, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον #PAOK mateco, τετραετούς διαρκείας! Χρόνια Πολλά @christos_manthopoulos και καλή επιτυχία στην καριέρα σου, που ξεκινά από σήμερα στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Αίας Μανθόπουλος: Τα παιδιά και η πρώην σύζυγός του δώρισαν τα όργανά του - Που δόθηκαν τα νεφρά, το ήπαρ και οι αμφιβληστροειδείς του


Λίγο μετά, ο νεαρός προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του με τις στολές του στο μπάσκετ, αλλά και μία από τα παιδικά του χρόνια με τον πατέρα του, σημειώνοντας στην λεζάντα: «Κάνοντας τον περήφανο».

Δείτε επίσης: «Την είχα καλέσει κάποιες φορές και...» - Τα "καρφιά" της συζύγου του Αία Μανθόπουλου για την τελευταία του σύντροφο


Ο ίδιος γεννήθηκε στη Λάρισα το 2006 και ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Μύτικα στην περιοχή εκείνη. Το 2016 μετακόμισε στη Ρουμανία όπου έπαιζε στην Petrolul Ploiesti μέχρι και το 2023 που επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε να παίζει για την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, μέχρι που κέρδισε την επίσημη θέση του.