Γιώργος Μαυρίδης: Πέρασαν τρία χρόνια από την απώλεια που τον "τσάκισε" - Η κίνησή του λίγο πριν φύγει για το World Party

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα ταξίδια και πάλι, καθώς, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, το World Party θα επιστρέψει στις οθόνες μας, με τον ίδιο να έχει ξανά ως συνοδοιπόρο του τον Σάκη Τανιμανίδη με τον οποίο ξεκίνησαν όλα - δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσαν για να το επιβεβαιώσουν.

Πριν φύγει, όμως, αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η σκυλίτσα του, η Μόλυ, έφυγε από τη ζωή και ο διάσημος tattoo artist αποφάσισε να κάνει τατουάζ με το πρόσωπό της πάνω του, για να την τιμήσει και να την έχει πάντα κοντά του όσο θα γυρίζει τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Κάποιοι σταμάτησαν στο δημοτικό: Γιώργος Μαυρίδης και 11 ακόμη διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο

Το τατουάζ του Γιώργου Μαυρίδη για τον σκύλο του

Στην ανάρτηση, που έκανε για να το δείξει στον κόσμο σημείωσε στην λεζάντα: «Το ξέρω άργησα....Αλλά ΕΠΡΕΠΕ .....Και αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο !». Ένα τεράστιο κύμα συγκίνησης και αγάπης δημιουργήθηκε τότε, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν την κίνησή του με τον πιο ωραίο τρόπο.

Η απώλειά της του είχε στοιχίσει πολύ ψυχολογικά και στην ανάρτηση που είχε κάνει για να το ανακοινώσει στον κόσμο και να την αποχαιρετήσει, έγραφε: «Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ. Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω. Καλό ταξίδι Πριτζηπέσα μου!».