Μαρία Πρωτόπαππα: Καμία σχέση με τη Μαρίνα του Σασμού - Με κοντά μαλλιά μέχρι τον σβέρκο και ανταύγειες

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες ηθοποιούς, καθώς έχει χαρίσει τρομερές ερμηνείες στο κοινό. Τα τελευταία τρία χρόνια την απολαμβάναμε ως Μαρίνα στη σειρά του ALPHA, Σασμός, όπου υποδυόταν μία μητέρα μπλεγμένη σε μία βεντέτα που της στέρησε πολλές ψυχές από την οικογένειά της. Είχε καταφέρει να περάσει στους τηλεθεατές τον πόνο και όλα τα συναισθήματα που μπορεί να βιώνει ένας τέτοιος χαρακτήρας, γι' αυτό και κάθε φορά στο X/Twitter την αποθέωναν.

Στο σίριαλ την είχαμε συνηθίσει μαυροφορεμένη, με τα μαλλιά της πιασμένα χαμηλά, σε σκούρο καστανό χρώμα. Αφού αυτό ολοκληρώθηκε, όμως, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι βρέθηκε στο κομμωτήριο. Έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι!

Δείτε επίσης: Τι είναι το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει η Μαρία Πρωτόπαππα

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Επέλεξε να κοντύνει αρκετά το μήκος, με τα μαλλιά της πλέον να φτάνουν μέχρι τον σβέρκο της, ενώ έκανε και ανοιχτές ανταύγειες για να φωτίσει το πρόσωπό της. Της άρεσε πολύ και το ίδιο και στους ακόλουθούς της, οι οποίοι μόλος δημοσίευσε βίντεο με την αλλαγή της στο Tik Tok έσπευσαν να της πουν όλοι πόσο όμορφη είναι.

Δείτε επίσης: «Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου τόσο εύκολα, γρήγορα...» - Η Μαρία Πρωτόπαππα μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει

Η ηθοποιός, αξίζει να σημειωθεί, πως θα συμμετέχει στη νέα αστυνομική κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, «Το ξενοδοχείο», την οποία σχεδιάζει να προβάλλει σε καθημερινή βάση από τη νέα σεζόν και υπόσχεται να τα έχει όλα κι ακόμα περισσότερα, σε μια πλοκή που θα τοποθετηθεί χρονικά στην εποχή του Μεσοπολέμου.

Τις επόμενες κινήσεις του στη μυθοπλασία ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας της νέας του καθημερινής σειράς που θα μας μεταφέρει στα χρόνια του Μεσοπολέμου μέσα από μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες κι έρωτες.

Το ισπανικό δράμα εποχής «Grand Hotel» που είχε προβληθεί παλαιότερα από τον ALPHA στην πρωτότυπη εκδοχή του, θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1… α λα ελληνικά. Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλάβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης («Παράδεισος των κυριών»), ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30 έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν δύο μετρ του είδους καθώς την επιμέλεια των σκηνικών έχει αναλάβει ο Αντώνης Χαλκιάς («Το νησί», «Αγριες μέλισσες», «Πανθέοι») και των κοστουμιών ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης («Πανθέοι»).

Η ιστορία θα αναπτυχθεί σε 160 επεισόδια και οι συζητήσεις για τη στελέχωση του καστ έχει ήδη ξεκινήσει. Στην πρωταγωνιστική ομάδα που έχει ήδη κλείσει, θα δούμε τον Τάσο Νούσια, που φέτος απολαύσαμε στη «Μάγισσα», αλλά και την Καλλιόπη Χάσκα που μας συστήθηκε μέσα από την ίδια σειρά με τον ρόλο της Μεταξίας. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που πρωταγωνίστησε στο «Ναυάγιο», είναι επίσης στους επίλεκτους, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που ακούγεται ότι συζητούν με την παραγωγή είναι οι Αναστάσης Ροϊλός, Αναστασία Παντούση, Δημήτρης Καπουράνης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Κουρής, Ναταλία Τσαλίκη, Μιχάλης Συριόπουλος και Ειρήνη Δράκου.

Δείτε επίσης: Από τον Σασμό πάει στον «Τιμωρό», τη νέα σειρά του ALPHA!