Θοδωρής Δρακάκης: Νόσησε από επιθετικό καρκίνο και εξαφανίστηκε από την τηλεόραση - Που ζει σήμερα ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων του STAR

Η νέα ζωή μετά τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Δρακάκης: Νόσησε από επιθετικό καρκίνο και εξαφανίστηκε από την τηλεόραση - Που ζει σήμερα ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων του STAR

Ο Θοδωρής Δρακάκης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1957 όπου και έμειναν μέχρι τα 14 του χρόνια. Το 1972 ήρθε στην Αθήνα όπου φοίτησε την Νομική σχολή Αθηνών. Μέχρι ωστόσο να γίνει παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων πρώτης γραμμής έκανε άλλες δουλειές όπως βοηθός γκαρσονιού αλλά και στη λαχαναγορά.

Για δεκαετίες ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της τηλεόρασης. Ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια "μετακόμισε" στο STAR, όπου εκεί έγινε αγαπητός προς τον κόσμο. Ξαφνικά όμως, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Την περίοδο εκείνη που πήρε την απόφαση αυτή, διαγνώστηκε με επιθετικής μορφής καρκίνο με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Στις 2 Ιανουαρίου 2006 για ακόμη μία φορά, είχα πρόβλημα με την υγεία μου. Για ένα χρόνο, όποτε πήγαινα τουαλέτα, έβγαζα αίμα, αλλά δεν έλεγα τίποτα για να μην αναστατώσω την οικογένειά μου. Όμως, δεν γινόταν άλλο. Πονούσα πάρα πολύ για να συνεχίσω να αποσιωπώ κι έτσι το είπα στη γυναίκα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο. Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού κι αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπε "καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή"» είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής Δρακάκης στο περιοδικό People.

Που μένει σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης, χρόνια μετά την αποχώρηση του από το STAR

Σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης είναι νικητής. Έχει ξεπεράσει τον καρκίνο και ζει μια ήσυχη ζωή στην Τήνο όπου μένει με την σύζυγό του. Είναι παντρεμένοι εδώ και 32 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και μια κόρη. Μάλιστα, πέρσι έγιναν παππούδες.

Απολαμβάνει τις βόλτες με την γυναίκα του, ενώ ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές. Αγαπημένη του συνήθεια είναι τα παιχνίδια με τον εγγονό του. Δείτε πως είναι σήμερα στο βίντεο από την εκπομπή Επί Τόπου:

Δείτε εδώ φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του αλλά από το σπίτι του!