Ελένη Φουρέιρα: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον Αλμπέρτο Μποτία και το γιο τους - Η φωτογραφία με τα μαγιό τους στην παραλία

Έτσι πέρασαν τον Ιούνιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να έχει ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα με συναυλίες και φωτογραφίσεις, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της. Φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, περπατάει και έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια στην παραλία.

Παράλληλα λοιπόν με τα ταξίδια της, η τραγουδίστρια που έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη απολαμβάνει και τις βόλτες με την οικογένεια της.

Πως πέρασε τον Ιούλιο η Φουρέιρα με τον Μποτία και το γιό τους

Η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις πιο όμορφες στιγμές της μέσα στον Ιούνιο. Ανάμεσα στις φωτογραφίες αυτές, είδαμε και εκείνη από τα παιχνίδια με το γιο της στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον μικρό Ερμή έβγαλαν τα κουβαδάκια στην άμμο και ξεκίνησαν τα παιχνίδια.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από την διώροφη βίλα τους - Με μεγάλη πισίνα και πολλά δωμάτια


Να σημειώσουμε πως τον Ιούνιο μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θρησκευτικής κατάνυξης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον μοναχογιό τους. Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής με νονούς την αδελφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα, τον personal assistant της, Βασίλη Σιμσιρίκη και τον καλό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε και ένα αδημοσίευτο βίντεο από τη βάφτιση του γιου της. Εμφανώς συγκινημένη στην εκκλησία, λέει για πρώτη φορά on camera το όνομα του γιου της, με τα πλάνα στο στολισμένο κτήμα και την αψίδα του νεοφώτιστου να εντυπωσιάζουν. Ιδιαίτερα συγκινημένος στάθηκε και ο Αλμπέρτο Μποτία μπροστά σε αυτή τη μεγάλη στιγμή, χαϊδεύοντας τον γιο του, ενώ χόρεψε με την αγαπημένη του στο πάρτι που ακολούθησε, όταν φυσικά η εκρηκτική ποπ σταρ δεν κρατούσε το μικρόφωνο.