Νίκος Μουτσινάς: Η νέα ανάρτηση για την απώλεια που βιώνει - «Έχουν περάσει δυο εβδομάδες για να καταφέρω να κάνω αυτό το βίντεο»

Δεν μπορεί να ξεπεράσει το σκύλο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Μουτσινάς περνάει δύσκολες στιγμές από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του, Άντυ. Πρόκειται για το ένα από τα τρία κατοικίδια που έχει εδώ και αρκετά χρόνια ο παρουσιαστής, που ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο με στιγμές από το σκυλάκι του που έφτασε τα 15 χρόνια και πέρασε μαζί του πολύ όμορφες στιγμές. Λίγες ώρες μετά το εν λόγω βίντεο έγραψε ένα κείμενο στα stories του.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα σας... Έχουν περάσει δυο εβδομάδες για να καταφέρω να κάνω αυτό το βίντεο για τον Αντούλη... για να υπάρχει και εδώ ανάμεσα σε στιγμές απ’ την καθημερινότητα και την ζωή μου σαν άλμπουμ… κι όποτε θέλω να το βλέπω.. έχω να θυμάμαι πολλά.. δεν χωράνε 15 χρόνια σε ένα βίντεο…

Η ανιδιοτελής αγάπη που νιώθουμε από τα ζωάκια μας, όταν φύγει, κάνει πολύ θόρυβο μέσα στο κενό που αφήνει.. (δεν είμαι μελό, αλλά αυτό είναι το συναίσθημα) Οι κύκλοι κλείνουν, αυτό το ήξερα απ’ την αρχή που τον βρήκαμε και τον πήραμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω.. Είμαι τυχερός γιατί έχω αλλά δύο "τέρατ" να με αγαπούν και να τα αγαπάω...», έγραψε στην ανάρτηση του ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς σκύλος

Σχετικά με τα σκυλιά που έχει υιοθετήσει, ο Νίκος Μουτσινάς είχε εξομολογηθεί πως «Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δύο μου σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια, για να μη λέμε και βλακείες. Αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους. Όποτε κάνω μια προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια. Αν με δεις με παπαγάλο, σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει».