Φαίη Σκορδά – Αφοσιωμένη μαμά: Τα νέα στιγμιότυπα με τα παιδιά της στην Χαλκιδική

Εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξέγνοιαστες στιγμές για τη Φαίη Σκορδά μετά από μία γεμάτη χρονιά στην πρωινή ζώνη. Η παρουσιάστρια, που θα μετακομίσει στο Mega από την επόμενη χρονιά πλέον αφιερώνει όλο τον χρόνο της στους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, και στους δικούς της ανθρώπους σε διακοπές στην Χαλκιδική.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την παρουσιάστρια, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της, βυθίζοντας σε πένθος όλη την οικογένεια. Γι' αυτό και η Φαίη Σκορδά περίμενε πώς και πώς να βρεθεί δίπλα στους συγγενείς της, που είναι ό,τι σημαντικότερο για εκείνη.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Αγκαλιά με τους γιους της στην Χαλκιδική μετά από μέρες - Με μαζεμένα μαλλιά και άβαφη

Οι όμορφες στιγμές της Φαίης Σκορδά με τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά έχει μπει σε καλοκαιρινό mood και μαζί με τους δύο γιους της περνάει ποιοτικό χρόνο, παράλληλα όμως φροντίζει να κάνει και πράγματα και για τον εαυτό της.

Στις νέες φωτογραφίες που ανήρτησε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δίνει μια μικρή γεύση από το πώς περνάει τις μέρες της στον επίγειο παράδεισό της. Η ίδια ακολουθεί τους γιους της σε κάθε της δραστηριότητα, ενώ πολλές φορές και η ίδια δεν διστάζει να γίνει ένα με τα παιδιά, δημιουργώντας τις πιο όμορφες στιγμές μαζί τους.

Την παράσταση έκλεψε φυσικά η σιλουέτα που διατηρεί, καθώς μπορεί να έχει γίνει δύο φορές μητέρα, αλλά η Φαίη Σκορδά παραμένει μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε: