Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη ανάρτηση με τον Μπρούνο Τσερέλα – Την κρατάει αγκαλιά πάνω στo σκάφος

Το ζευγάρι έχει σταματήσει να κρύβεται πια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/brunocerella.30
Instagram/brunocerella.30

Ονειρεμένες διακοπές στην Ίμπιζα για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα, που πλέον δεν κρύβουν ότι ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα τις τελευταίες μέρες με τις αγκαλιές και τα χαμόγελά τους να πρωταγωνιστούν.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι παρότι ο Μπρούνο Τσερέλα είχε κάνει ανάρτηση μαζί της, όλες οι δημοσιεύσεις της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί του ήταν σε μορφή stories (μέχρι σήμερα). Τελικά η ηθοποιός δείχνει ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για αυτή τη σχέση και την απαθανάτισε στο προφίλ της.

H πρώτη κοινή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα ποζάρουν μαζί στο πίσω μέρος ενός σκάφους στις ακτές της Ίμπιζα. Φυσικά δεν πάνε όλα τέλεια, όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που ανέβασε εκείνη, αφού χάνουν την ισορροπία τους με τα κύματα, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως και οι δύο το διασκεδάζουν.

«Instagram Vs Reality», σχολίασε με χιούμορ η Αθηνά Οικονομάκου, ανεβάζοντας τις κοινές τους φωτογραφίες. Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Γιόρτασαν αγκαλιασμένοι τα γενέθλια του μπασκετμπολίστα

Μαζί και στα γενέθλιά του

Αυτή ήταν μόλις η συνέχεια στις διακοπές τους. Χθες το βράδυ (29/7) διασκέδασαν σε νυχτερινό μαζί με μεγάλη παρέα για τα γενέθλια του Ιταλοαργεντίνου μπασκετμπολίστα. Η Αθηνά Οικονομάκου απαθανάτισε τον σύντροφό της να χορεύει, ενώ μπροστά του έχει την τούρτα και του ευχήθηκε «χαρούμενα γενέθλια», ενώ πρόσθεσε με κεφαλαία γράμματα: «Είσαι ένα όνειρο». Ο Μπρούνο Τσερέλα διέκοψε τον χορό του, για να της δώσει ένα τρυφερό φιλί.

Το ζευγάρι, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay έχει σταματήσει να κρύβεται. Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία, όπου έχει στην αγκαλιά του την Αθηνά Οικονομάκου, με θέα τη θάλασσα.

Από την άλλη η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να μην έχει κάποια ανάρτηση στο πλευρό του -όλες οι φωτογραφίες της με τον Μπρούνο Τσερέλα είναι σε μορφή stories- αλλά στις φωτογραφίες που μοιράζεται κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της. Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο διατηρεί ένα ασύλληπτο κορμί.

Βέβαια, η γυμναστική είναι αγαπημένη συνήθεια για την ίδια. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της με μαύρο μαγιό να ποζάρει στα νερά της Ίμπιζας, έκαναν χαμό.

Ανάμεσα σε εκείνους που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το κορμί της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν βεβαίως και ο σύντροφός της. Ο Μπρούνο Τσερέλα, μάλιστα, έκανε το σχόλιό του στα ελληνικά και έγραψε στην ηθοποιό: «Ναι καλά».