Σία Κοσιώνη: Throwback στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας – Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Η δημοσιογράφος δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και με αυτή την αφορμή η Σία Κοσιώνη θέλησε να κάνει ένα throwback. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ θυμήθηκε την εποχή που οι Ολυμπιακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και είχε καλύψει το γεγονός.

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, που την τράβηξαν οι συνάδελφοί της πριν από 20 χρόνια, και τόνισε πως η εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων θα της μείνει αξέχαστη.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη

Σαν να μην πέρασε μία μέρα για τη Σία Κοσιώνη, καθώς παρότι μας χωρίζουν δύο δεκαετίες από τότε, παραμένει σχετικά ίδια στην εξωτερική της εμφάνιση. Μόνη διαφορά το hair look της, με τη δημοσιογράφο να επιλέγει ένα πιο κοντό καρέ τα τελευταία χρόνια.

«Ακριβώς 20 χρόνια πριν στο ΟΑΚΑ! Τότε που κι εγώ μαζί με χιλιάδες άλλους ενώναμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το ολυμπιακό θαύμα της Αθήνας! Ατέλειωτες ώρες δουλειάς, ελάχιστος ύπνος, τεράστια χαμόγελα, σπάνια υπερηφάνεια! Photo credits στον ληξίαρχο της παρέας», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι αλλαγές στη ζωή της δημοσιογράφου από τότε

Εμφανισιακά μπορεί να μην έχουν αλλάξει πολλά, αλλά στη ζωή της υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Η Σία Κοσιώνη είναι πλέον παντρεμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη και ο γάμος τους είχε πραγματοποιηθεί το 2017 στο Καρπενήσι, σε στενό οικογενειακό κύκλο -γι' αυτό δεν υπάρχουν στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε, αλλά και από το μυστήριο. Λίγο καιρό μετά, τον Μάιο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τον Οκτώβριο έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους, Δήμο - δείτε τον εδώ.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, είχαν επέτειο γάμου. Πέρασαν επτά χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ την μοναδική φωτογραφία που υπάρχει από την τελετή) και η παρουσιάστρια θέλησε να το γιορτάσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.