Βασίλης Μπισμπίκης: Κάνει αποτρίχωση προσώπου στα Εξάρχεια! (Φωτογραφία)

Ολική περιποίηση για τον πρωταγωνιστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην αγαπημένη του Κρήτη, όπου βρισκόταν με τη Δέσποινα Βανδή και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Πλέον οι υποχρεώσεις τους καλούν και τους δύο στην πρωτεύουσα με τον πρωταγωνιστή να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να κάνει ολική περιποίηση.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε κουρείο στα Εξάρχεια, αλλά δεν έμεινε μόνο σε ένα απλό κούρεμα. Ο πρωταγωνιστής πήγε για ολική αποτρίχωση στο πρόσωπο, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: Δύσκολες ώρες - Τι συνέβη στον ηθοποιό λίγο μετά το περιστατικό με την Βανδή στην Τουρκία

O Βασίλης Μπισμπίκης όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Αποτρίχωση στο μέτωπο, στα ζυγωματικά και στα αυτιά για τον Βασίλη Μπισμπίκη που ανέβασε φωτογραφίες με το κερί στο πρόσωπο, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία. «Ραούφ», έγραψε στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσα από stories του στο Instagram, δίπλα στον άνθρωποι που ανέλαβε την περιποίησή του.

Σε κάθε περίπτωση ο Βασίλης Μπισμπίκης δείχνει να προσέχει την εμφάνισή του. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

Μπισμπίκης αποτρίχωση

Ο έρωτας τον έχει ανανεώσει

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει πόσο ερωτευμένος είναι τα τελευταία χρόνια και πως «λιώνει» για τη Δέσποινα Βανδή. «Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε. Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Είναι χαζή ερώτηση αν θα την παντρευτώ. Αν θα το κάνω, θα το πω;», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του μαζί της, γι' αυτό και φτιάχνουν ένα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουν.