Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα φωτογραφία με μαγιό μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Μας δείχνει τι τρώει στον 6ο μήνα και ευχαριστεί για τα μηνύματα αγάπης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/papadopoulou_evridiki
Instagram/papadopoulou_evridiki

Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της περνάει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καθώς, όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα 29/7 με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά σε περίπου τρεις μήνες. Η πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό και έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 6ο μήνα.

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ. Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ότι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα…

Δείτε επίσης: Έγκυος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Το φύλο του μωρού και οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου… στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με μαγιό

Σήμερα, Τρίτη 30/7 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε με μια νέα φωτογραφία με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη την αγάπη που μας έχετε δείξει μετά την ανακοίνωση για τον ερχομό του νέου μέλους μας! Προσπαθώ να απαντήσω σε όλο το κύμα αγάπης που μου έχετε στείλει, σε κάθε ένα μήνυμα ξεχωριστά και θα απαντήσω σε όλους… Εγώ και ο μικρός νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί έχοντας τις ευλογίες σας κοντά μας!», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε νέα της ανάρτηση.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση

Παράλληλα μας έδειξε τι τρώει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Όπως θα δείτε παρακάτω κρατάει μία άκρως υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρούτα της εποχής όπως βανίλιες, γιαρμάδες και σταφύλια.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση