Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά με την κόρη τους, Ιωάννα Μελωδία

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Από την ημέρα που έγιναν γονείς, η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απέκτησαν ένα υπέροχο κοριτσάκι στις 7 Ιουλίου και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η μικρή, που θα πάρει το όνομα Ιωάννα Μελωδία, μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απαθανατίζουν την κάθε στιγμή μαζί της, θέλοντας να μοιραστούν με τον κόσμο την ευτυχία που βιώνουν από την ημέρα που μπήκε στη ζωή τους η Ιωάννα Μελωδία. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα ανεβαίνουν συχνά στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, απ' όπου και εξομολογούνται πως στην αγκαλιά της κόρης τους ξεχνούν όλα τους τα προβλήματα.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μας δείχνει την κορούλα του μέσω instagram να κοιμάται

Η πρώτη φωτογράφιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση με την κόρη τους

Το πρωί της Τρίτης 30 Ιουλίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε την πρώτη selfie της Ιωάννας Μελωδίας, όπου έπαιζε μαζί της. Λίγες ώρες αργότερα η Ιλάειρα Ζήση μοιράστηκε και το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, το οποίο ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό.

«Είσαι το φάρμακο για την δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε... Το ελιξίριο της ψυχής μας. Σ' αγαπάμε. Πείτε μου στα σχόλια... Όταν αγκαλιάζετε ένα παιδάκι δεν τα ξεχνάτε όλα; Ξαφνικά όλα μοιάζουν μικρά και ασήμαντα;», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Τα μηνύματα που δέχτηκαν για το μωρό τους

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα για το ζευγάρι. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που λένε στην Ιλάειρα Ζήση πως η μπέμπα μοιάζει στον Μαυρίκιο, όμως με τρόπο που δεν είναι ωραίος. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα παράδειγμα.

«Συγνώμη αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της» ήταν ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε, «Γιατί ζητάτε συγγνώμη; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κοιτάς το παιδί σου και να βλέπεις τον άντρα που τόσο πολύ ερωτεύτηκες; Νιώθω ευλογημένη. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά της και να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και από τον χαρακτήρα του», απάντησε εκείνη.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Ιλάειρα Ζήση για την κόρη της

Έχοντας λοιπόν αναρτήσει σε story της το εν λόγω μήνυμα και την απάντηση της, έγραψε για να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε όλους «Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα... γιατί συμβαίνει αυτό; Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;».