Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Με μπικίνι η πρωταγωνίστρια των Παγιδευμένων μετά το τέλος της σειράς

Απελευθερώθηκε και χαίρεται τις διακοπές της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα υπόλοιπα για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, την οποία γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στους Παγιδευμένους. Μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, η ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι της χωρίς άγχη και έγνοιες, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ με μπικίνι

Σε μία εμφάνιση μακριά από τα κοστούμια, που πολλές φορές χρειάστηκε για χάρη του ρόλου της, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ πόζαρε με μαύρο μπικίνι και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές της όπου απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα και παίζει με μία γάτα. «Η πισίνα, η γάτα και το κορίτσι», σχολίασε.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποχαιρέτησε πρόσφατα τους Παγιδευμένους με συγκίνηση. «Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς. Θα μου πάρει καιρό μέχρι να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν αυτά τα δυο χρόνια, bear with me, I’m getting there. Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και να μάθω δίπλα τους, και φυσικά τον κόσμο που τόσο θερμά μας αγκάλιασε και μας στήριξε! See you soon!! Υ. Γ. Αννιώ μου…θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου κοριτσάρα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας ένα backstage βίντεο από στιγμές των συντελεστών πίσω από τις κάμερες, στο οποίο φαίνεται και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης: «Υποφέραμε με τη Μάρθα στους “Παγιδευμένους”, δεχτήκαμε συκοφαντία!»

Τα «καρφιά» του Πέτρου Λαγούτη για τους Παγιδευμένους

Ο Πέτρος Λαγούτης, σύντροφος και συνάδελφος της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, είχε αφήσει ωστόσο ορισμένες αιχμές για τη σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. «Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν οι Παγιδευμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο. Τα "αλλά" θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης

«Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω, χωρίς να δείξω κανέναν, και δεν αναφέρομαι σε συνάδελφο, ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου. Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το "μέσα" σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε», συμπλήρωσε όσον αφορά τη σειρά που τους έφερε πιο κοντά με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.