Δημήτρης Τοπαλίδης: Δεν ήταν δικό του το αυτοκίνητο που κάηκε στη Νέα Σμύρνη

Σε απλή συνωνυμία αποδίδεται η σύγχυση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Από το πρωί της Τρίτης 30/7 κυκλοφορεί η είδηση πως ο άτυχος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, που παραδόθηκε στις φλόγες στη Νέα Σμύρνη, είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης, που μεταξύ άλλων έχει πρωταγωνιστήσει στα σίριαλ «Μαύρο Ρόδο» και «Έρωτας Φυγάς».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ανέφερε πως το όχημα του Δημήτρη Τοπαλίδη ήταν σταθμευμένο στην οδό Ταταούλων και οι γείτονές του ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, έχει περισυλλέξει υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες του εμπρησμού.

Απλή συνωνυμία του Δημήτρη Τοπαλίδη με τον άτυχο ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, το μεσημέρι της Tρίτης 30/7 στην εκπομπή Summer’s Cool, όντως μιλάμε για μία περίπτωση εμπρησμού, καθώς θεωρείται σχεδόν απίθανο με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να ξεκίνησε η φωτιά από μηχανική βλάβη. Ωστόσο ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά πρόκειται για απλή συνωνυμία με άλλο πολίτη και ιδιοκτήτη του οχήματος.

Όπως τόνισε εν συνεχεία ο Γιώργος Καλλιακμάνης, υπάρχει το ενδεχόμενο ο δράσης να θεώρησε ότι το αυτοκίνητο ήταν του ηθοποιού Δημήτρη Τοπαλίδη και γι' αυτό να το έκαψε. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα φανεί από την έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.