Εμμανουήλ Καραλής – Συγκινεί με το «ευχαριστώ» στον πατέρα του: «Ποιος να το φανταζόταν...»

Από μωρό στην αγκαλιά του, μαζί τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/manolo
Instagram/manolo

Μπορεί να πέταξε πρόσφατα στην κορυφή της Ευρώπης, και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να διεκδικεί ένα μετάλλιο, ωστόσο ο Εμμανουήλ Καραλής δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες του. Ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ θέλησε να τιμήσει τον πατέρα του, Χάρη, για τον οποίο και έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Ο «Μανόλο», όπως φωνάζουν οι φίλοι του τον Εμμανουήλ Καραλή, ποζάρει μαζί του και τον ευχαριστεί δημόσια για τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Όπως αναφέρει ήταν ο άνθρωπος που τον πήγε στο στρώμα του άλματος επί κοντώ και σήμερα οι δυο τους βρίσκονται στην Ολυμπιάδα μαζί.

Δείτε επίσης: Εμμανουήλ Καραλής - Nέο πανελλήνιο ρεκόρ για τον πρωταθλητή του επί κοντώ!

Το «ευχαριστώ» του Εμμανουήλ Καραλή στον πατέρα του

Χαρακτηριστικό είναι πως, στην πρώτη φωτογραφία βρίσκονται οι δυο τους μπροστά από τους Ολυμπιακούς κύκλους, ενώ στη δεύτερη, αρκετά χρόνια πριν, ο 24χρονος σήμερα Εμμανουήλ Καραλής είναι στα χέρια του πατέρα του και κάνει όνειρα για να διακριθεί στον στίβο.

«Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επό κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στο μήνυμά του ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται το Σάββατο 3 Αυγούστου στον προκριματικό γύρο του άλματος επί κοντώ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, που είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (05/08).