Καλομοίρα: Με στολή ποδοσφαίρου και τούρτα με τον Μέσι - Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για την κόρη της σε κτήμα με πελώριο κήπο

Η μικρή Αναστασία έκλεισε τα 8

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα

Η μεγάλη κόρη της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη, Αναστασία, είχε τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 8 και οι γονείς της της ετοίμασαν τον πιο φαντασμαγορικό πάρτι για να το γιορτάσουν. Βρίσκονται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, επομένως μαζεύτηκαν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους στο πλευρό της οικογένειας για αυτή την τόσο όμορφη στιγμή.

Το πάρτι έγινε σε ένα μεγάλο κτήμα με εξωτερικό χώρο όπου έπαιζαν όλα τα παιδιά και είχε θέμα το ποδόσφαιρο, καθώς, όπως φαίνεται, είναι το αγαπημένο άθλημα και χόμπυ της μικρής. Η ίδια, μάλιστα, φορούσε ποδοσφαιρική στολή και έπαιζε μπάλα με τους φίλους της στο γκαζόν.

Το πάρτι γενεθλίων για τα 8α γενέθλια της κόρης της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη

Η τραγουδίστρια, ως περήφανη μανούλα, έφτιαξε ένα βίντεο με φωτογραφίες και άλλα στιγμιότυπα από εκείνο το βράδυ και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι μου! Αναστασία μου, δεν το πιστεύω πως μεγάλωσε το μωρό μου! Ό,τι ηλικία και να είσαι, θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου!».

Δείτε επίσης: "Έσπασε" τη σιωπή της η Καλομοίρα για την οικογένειά της: «Εγώ είχα ένα θέμα με τον Γιώργο πρόσφατα...», «Πολύ καλός πατέρας ο πατέρας μου αλλά…»


Ο Γιώργος Μπούσαλης, ανέβασε με την σειρά του στο δικό του προφίλ το ίδιο βίντεο και έγραψε: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!».

Η 8χρονη ντύθηκε παρανυφάκι πριν από λίγες μέρες σε γάμο συγγενή της τραγουδίστριας, Δήμητρα Σαράντη που παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Θανάση σε μία παραδοσιακή τελετή με νταούλια από την συνοδεία της νύφης στην εκκλησία, μέχρι και στο γλέντι αργότερα στη Λακωνία.

Φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, με πράσινη - χακί κορδέλα στη μέση και ένα στεφάνι με λευκά άνθη στα μαλλιά της και όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Και η μητέρα της, ωστόσο, έκανε πολύ ωραία εμφάνιση, με ένα παραμυθένιο στράπλες φόρεμα, με λιλά λουλούδια.

Δείτε επίσης: Δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο της Καλομοίρας με μαγιό - Οι βουτιές στη θάλασσα με μικροσκοπικό μπικίνι

Κόρη Καλομοίρας παρανυφάκι

Καλομοίρα Μπούσαλης καλεσμένοι σε γάμο

Η ίδια, μάλιστα, στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε, ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι. Επέλεξαν το «Γιατί έχω εσένα» του Γιάννη Πλούταρχου, και οι δυο νεόνυμφοι το χόρεψαν αγκαλιασμένοι στην πίστα με τον κόσμο να τους θαυμάζει σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους.

Δείτε επίσης: Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο - Το σπίτι που μένει με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική