Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Κι όμως το είπαν! Η ερώτηση που της έκαναν λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Η επική της απάντηση

Δεν άντεξε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την Δευτέρα 29 Ιουλίου αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας το μαγιό της - δείτε εδώ - και σημείωσε:

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ. Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ότι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα…

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου… στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς κ η σταλίτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας».

Η επική ερώτηση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Αποφάσισε να μιλήσει, λοιπόν, για πρώτη φορά "ανοιχτά" για το νέο κεφάλαιο της ζωής της που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες με τον σύντροφό της - δείτε εδώ ποιος είναι - αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν κατάλαβαν ή δεν διάβασαν την λεζάντα της ανάρτησης με αποτέλεσμα η ίδια να λάβει ένα μήνυμα που έγραφε: «Να σε ρωτήσω. Είσαι έγκυος;».

Η ίδια, τότε, απάντησε με χιούμορ: «Όχι, κατάπια ένα καρπούζι. Άστα» και το δημοσίευσε σε story στο προφίλ της, καθώς το θεώρησε πολύ αστείο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τρολάρισμα για εγκυμοσύνη

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πριν από λίγο καιρό δήλωνε για τη δημιουργία οικογένειας με τον καλό της: «Πιστεύω φέτος θα είναι τα πιο ωραία Χριστούγεννα, γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή.

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα μου ήταν όταν είχε βρεθεί το πρόβλημα της υγείας μου, ήταν περίοδος εορτών, ερχόταν η Πρωτοχρονιά, όπου με βρήκε στο δωμάτιο του Ευαγγελισμού. Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από το σπίτι σου και άντε να είσαι μακριά από το σπίτι σου, αλλά να έχεις την υγεία σου.

Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, όλα είναι θέλημα Θεού, πιστεύω στο Θεό ευχόμαστε να γίνει και αυτό στην ώρα του».