Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με κολάν και τον μπέμπη στο μάρσιπο στην τραπεζαρία - Η σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της στη Βούλα

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα, στις 2 Ιουλίου συγκεκριμένα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, παρέα με τον μεγάλο του αδερφό, Βλάσση. Παρόλο που η κούραση είναι μεγάλη και η αυπνία πολλές φορές μπορεί να βαράει κόκκινο, η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της και προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τα βλέπει ευτυχισμένα.

Όλο και πιο συχνά πια δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σιγά σιγά εμφανίζει και τον μπέμπη της περισσότερο στις αναρτήσεις της. Την Δευτέρα 29 Ιουλίου, μάλιστα, δημοσίευσε ένα story μπροστά στον καθρέφτη, με το μωρό της στο μάρσιπο και εκείνη να φορά ένα κίτρινο κολάν και ένα t-shirt.

Δείτε επίσης: Πένθος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Καλό ταξίδι...»

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αγκαλιά με τον μπέμπη της στο σπίτι της

Φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο η καλή διατροφή της (δείτε εδώ σε ποιο πιάτο ορκίζεται), αλλά και η γυμναστική, την οποία ξεκίνησε ξανά λίγες μετά μετά την επιστροφή στον σπίτι της από τον τοκετό.

Πριν από μερικά 24ωρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου, κρατώντας ξανά στην αγκαλιά της τον μικρό Βασίλη, όπως θα ονομάσει τον 2ο γιο της. Βέβαια, όπως αναφέρει η ίδια, ο ήλιος δεν βρισκόταν στο background, αλλά στα χέρια της! Τα δύο παιδιά της είναι όλος ο κόσμος της.

«Το ηλιοβασίλεμα μου», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.