Πασχάλης Τερζής: Αυτός είναι ο γαλανομάτης γιος του - Τον απέκτησε με την πρώτη του γυναίκα που έφυγε από τη ζωή

Τον βλέπουμε πάρα πολύ σπάνια, αφού δεν ασχολείται με την showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας και γενικά από το χώρο της showbiz. Μένει μόνιμα με την σύζυγό του στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Την απόφαση να αποσυρθεί την πήρε το 2015 και από τότε ζει μια πολύ ήρεμη και ήσυζη καθημερινότητα.

Το σπίτι που μένει με την σύζυγό του βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Θεσσαλονίκη και πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστιο κήπο. Μέσα στο οικόπεδο ο τραγουδιστής διαθέτει στρέμματα με ελιές, χώρο για να απολαμβάνει μπάρμπεκιου με την οικογένεια του αλλά και μεγάλο θερμοκήπιο όπου έχει τα δικά του λαχανικά και φρούτα - δείτε εικόνες από το σπίτι.

Σχεδόν καθημερινά τον επισκέπτονται τα παιδιά του, η Γιάννα την οποία απέκτησε με την νυν σύζυγό του αλλά και ο Γιώργος τον οποίο απέκτησε από την πρώην σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή.

«Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σου το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε "Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;". Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά δεν θέλω να µμιλάω για εκείνα», έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Πασχάλης Τερζής.

Αυτός είναι ο γιος του Πασχάλη Τερζή, Γιώργος

Ο γιος του Γιώργος Τερζής απέχει από τη showbiz για αυτό και δεν επιθυμεί την έκθεση στην τηλεόραση και την προσοχή των φωτογράφων. Ο γιος του ωστόσο που έχει πάρει το όνομα του παππού του, Πασχάλης, και σήμερα είναι 20 ετών ασχολείται με την υποκριτική ενώ στο προφίλ του στο Instagram οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι λες και είναι επαγγελματίας μοντέλο.

Πασχάλης Τερζής γιος

Πασχάλης Τερζής οικογένεια