Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνάντηση κορυφής σε χλιδάτο εστιατόριο στην Πάρο - Τα νυχτοπερπατήματα στο νησί με τρεις γυναίκες της τηλεόρασης

Η ανάρτηση όλο χαμόγελα στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του Happy Day ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές και αφού έκανε διάφορες στάσεις κατέληξε στην Πάρο όπου βρίσκεται και το εξοχικό της, μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία παιδιά τους. Καθημερινά δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες της από το νησί στα social media της και τα like δεν έχουν σταματημό.

Τις περισσότερες φορές παρουσιάζει τα look που επιλέγει να φορέσει στις διάφορες εξόδους της, ενώ δεν λείπουν και οι τρυφερές στιγμές με τον γιο και τις κόρες της, γεμίζοντας το διαδικτυακό της ημερολόγιο με τις όμορφες αναμνήσεις τους.

Δείτε επίσης: «Σαν έγκυος μοιάζει» - Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Αντίπαρο με πολύχρωμο κολλητό φόρεμα


Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με Μεσσαροπούλου, Ζαχαρέα και Παλιαλέξη στην Πάρο

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου, όμως, το βράδυ, ανέβασε ένα story στο προφίλ της αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε επισκέψεις εκεί από αγαπημένες τις κυρίες της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz. Ο λόγος για την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία είναι και συνεργάτιδά της στην εκπομπή της, την Μάρα Ζαχαρέα (δείτε την εδώ με μπικίνι σε ερημική παραλία) και την Μαίρη Παλιαλέξη.

Οι τέσσερίς τους δείπνησαν σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο, μαζί με άλλες φίλες τους, και πόζαραν στον φακό χαμογελαστές η μία δίπλα στην άλλη. Φορούσαν όλες τους πολύ κομψά σύνολα με έντονα χρώματα και όλα τα βλέμματα είχαν γυρίσει προς το μέρος τους στο μαγαζί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μάρα Ζαχαρέα Τίνα Μεσσαροπούλου Μαίρη Παλιαλέξη

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαίρη Παλιαλέξη έχει μία ιδιαίτερη σχέση με κάποια από τις υπόλοιπες τρεις παρουσίες του χώρου. Το γνωρίζετε; Μπείτε να ψηφίσετε στα story του youweekly.gr στο Instagram την σωστή απάντηση!