Θρήνος για την Σάντρα Βουτσά - «Πολύ δύσκολο το αντίο...»

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και κάποιες μέρες στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη showbiz με τον θάνατο βασικού στελέχους της Acun Media. Ο λόγος για τον Γιάννη Κρύο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε το τελευταίο διάστημα.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που τον γνώριζαν, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την δική της), και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Σάντρα Βουτσά, η οποία την Δευτέρα 29 Ιουλίου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το "αντίο" της Σάντρας Βουτσά στον Γιάννη Κρύο

«Αχ βρε Γιάννη....Τι να πω για εσένα... Πόσα χρόνια....Με τον Βλάση, στα «Αλλά Κόλπα», την Ισαβέλλα, την Αργυρώ, τον Σάκη, τον Βλαχοτζίμ... Πόσα γέλια, πόσοι (δήθεν) τσακωμοί, πόση δημιουργία...Πάντα ήσουν μοναδικός...κ το απέδειξες στην πορεία σου...Πολλή δύσκολη η απώλεια σου...Πολύ δύσκολο το Αντίο...Ποσό πολύ λυπάμαι Γιάννη μου, που δεν θα σε ξαναδώ, δεν θα σε ξανακούσω...Καλό ταξίδι....», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί της θέλησαν να της δείξουν την συμπαράστασή τους στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Σάντα Βουτσά: «Ήταν δύσκολη η διαχείριση στην απώλεια» - Ο θάνατος του πατέρα της Κώστα και ο καρκίνος της μητέρας της


Μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε και η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ο ίδιος ήταν συνεργάτης της εδώ και πολλά χρόνια. «Γιάννη μου σε ευχαριστώ για τα 7 χρόνια εμπιστοσύνης στην Acun Medya. Υπέροχος άνθρωπος και μοναδικός συνεργάτης. Σ' αγαπώ πάρα πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κρύος άφησε πίσω του την σύντροφό του, Μαριάνθη Σταμούλη και τον γιο τους. Όπως κυκλοφόρησε, έχει ακόμα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό βρισκόταν στον τελικό του Survivor (δείτε τι συνέβη στο φινάλε).

Δείτε επίσης: Η Έλενα Παπαρίζου απαντά με πέντε λέξεις στα δημοσιεύματα ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Έλενα Παπαρίζου Γιάννης Κρύος θάνατος