Βαρύς θρήνος για την Στεφανί Καπετανίδη

Πέθανε η μητέρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Στεφανί Καπετανίδη που φέτος συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα. Η ηθοποιός αποκάλυψε με μια ανάρτηση στα social media πως δυστυχώς έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μητέρα της.

Χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες της μητέρας της από την ζωή της και μίλησε με πάρα πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Στεφανί Καπετανίδη για την μητέρα της

«Έρχεται η στιγμή που ο καθένας μας λέει "Αντίο μαμά" για πάντα.
Έφτασε αυτή η ώρα για την Κολέτ μας που έφυγε την Παρασκευή 26 Ιουλίου χωρίς να το περιμένει μέσα σε δύο ημέρες.
Ο πόνος που αισθάνεσαι είναι αφοπλιστικός.
Είθε να είναι στο φως, στην ειρήνη και στην αγάπη.
Μοιράζομαι αυτή τη δυσάρεστη είδηση σε όλους τους μαθητές της που τόσο αγαπούσε.. και αγαπήθηκε από σένα επίσης.
Την ώρα της Κολέτ.
Σ' αγαπώ μαμά.
Καλό ταξίδι στο φως», έγραψε η Στεφανί Καπετανίδη στην λεζάντα της ανάρτησης της στο Facebook.

Ποια είναι η Στεφανί Καπετανίδη

Μία από τις σειρές που οι τηλεθεατές αγάπησαν, είναι σίγουρα εκείνη του ΑΝΤ1 με τίτλο "Φίλα τον βάτραχό σου". Σε αυτή πρωταγωνιστές ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι πέρα από το ζευγάρι στο σίριαλ έγιναν ζευγάρι και στη ζωή.

Μετά τους πρωταγωνιστές, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και η Στεφανί Καπετανίδη, που υποδυόταν την Μαριέττα, μία γυναίκα με πολύ δυναμισμό, έτοιμη να καταστρέψει τον τηλεοπτικό βουλευτή, με μαύρα κοντά μαλλιά και φινέτσα.

«Έμεινα 8 χρόνια στο Παρίσι, γιατί δούλεψα και εκεί. Δεν ήταν ακριβώς έρωτας αυτό που με έκανε να επιστρέψω. Ήταν έρωτας με την Ελλάδα θα έλεγα», έχει πει για την ζωή της.

«Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα τυχερή. Έχω κάνει πολλές δουλειές για επιβίωση. Η Ελλάδα με αγκάλιασε και έπαιξα γρήγορα στην τηλεόραση. Ήταν ένας λόγος που έμεινα πιο εύκολα στην Ελλάδα. Ήταν πρώτα μια σειρά του Μαρκίδη και μετά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Και μετά ακολούθησαν και άλλες. Έκανα μια παύση που αγαπούσα και ήθελα να κάνω πράγματα που ήταν δικά μου. Στράφηκα στον κινηματογράφο. Τότε ειδικά ήταν τα μυαλά μου έτσι. Πλέον μου αρέσει και η τηλεόραση και είναι θέμα συνεργασιών. Πολύ μικρή, επειδή μου άρεσαν τα βιβλία, ήθελα να γίνω βιβλιοθηκάριος» έχει αποκαλύψει.