Ιωάννα Τούνη – Επέστρεψε στις αναρτήσεις μετά από ένα μήνα: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις Σεϋχέλλες

Η στιγμή που... ψάχνει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου κάνει η Ιωάννα Τούνη, γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από τις αναρτήσεις, δημοσιεύοντας μόνο ορισμένα stories αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Μόλις τις τελευταίες εβδομάδες, από τη Σύρο πήγαν στη Μύκονο, από εκεί στη Σαντορίνη και έπειτα στην Κέρκυρα.

Έντονες αντιδράσεις είχαν ξεσπάσει μάλιστα με ένα βίντεο από τη βίλα που νοίκιασε στην Κέρκυρα, καθώς και για την «ιδιωτική» παραλία της. Η Ιωάννα Τούνη απτόητη, ωστόσο, δεν σταματάει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις ονειρεμένες διακοπές της στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Σάλος με την ιδιωτική παραλία που είχε η βίλα της στην Κέρκυρα - Άνοιξε "πόλεμος" στο Tik Tok

Τα καυστικά σχόλια συνεχίστηκαν, και μάλιστα κάποιος τη ρώτησε αν δουλεύει. Εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω γράφοντας σε πρόσφατο βίντεό της, «Τελικά βρε συμπεθέρες δουλεύω κάπου;». Στα σχόλια προφανώς επικράτησε ο απόλυτος χαμός με πολλούς να συνεχίζουν να «επιτίθενται» στην Ιωάννα Τούνη, αλλά και με ορισμένους να την υπερασπίζονται.

Η επιστροφή της Ιωάννας Τούνη

Με αυτά και με αυτά, δεν περίμενε κανείς ότι όντως θα λείψει από ένα μήνα από τις αναρτήσεις στο Instagram. H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε αυτή τη φορά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στις Σεϋχέλλες, όπου βρέθηκε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη. Μάλιστα τον πρώτο χρειάστηκε να τον ψάξει κάποια στιγμή.

«Πού είναι ο Δημήτρης να με βγάλει φωτογραφία, που είμαι κούκλα», αναρωτιέται με χιουμοριστική διάθεση η Ιωάννα Τούνη και τελικά... βρέθηκε ο σύντροφός της, ο οποίος απαθανάτισε και το παρακάτω στιγμιότυπο. Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο που μοιράστηκε: