Εριέττα Κούρκουλου - Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της: «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/eriettakourkouloulatsi
Instagram/eriettakourkouloulatsi

Ήταν 28 Ιουλίου 2020, όταν η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στην Μύκονο. Το ζευγάρι έχει περάσει όμορφες στιγμές και δυσκολίες, στις οποίες έκανε αναδρομή η ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα του μικρού Νίκου, που της έχει αλλάξει τη ζωή.

Με αυτή την αφορμή, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. Σε μία μακροσκελή ανάρτηση, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τον άνθρωπο που βρίσκεται στη ζωή της και τόνισε πως μέχρι το τέλος θα βρίσκεται στο πλευρό του. Παράλληλα δήλωσε θαυμάστρια και τυχερή που τον έχει δίπλα της.

Δείτε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: «Φοβάμαι πώς θα βγει το δικό μας παιδί που μεγαλώνει με τόσα προνόμια! Υπάρχει τεράστια βρώμα στο χρήμα...»

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον σύζυγό της

«Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου. Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου πριν από περίπου 7 χρόνια.

Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε: