Ζωή Ασουμανάκη: Όλη η αλήθεια για τη «σχέση» της με τον Νικηφόρο και το επόμενο βήμα της

Νέες λεπτομέρειες για τις κοινές τους φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ζωή Ασουμανάκη: Όλη η αλήθεια για τη «σχέση» της με τον Νικηφόρο και το επόμενο βήμα της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες ορισμένες φωτογραφίες της Ζωής Ασουμανάκη, την οποία γνωρίσαμε από τους τίτλους της ως μοντέλο καθώς και από τη θητεία της στο φετινό Survivor, στο πλευρό του γοητευτικού τραγουδιστή Νικηφόρου. Οι δυο τους διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής.

Σε συνδυασμό με τον πρόσφατο χωρισμό της, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι μπορεί να έχει κάνει πλέον το νέο βήμα και πως αυτό ήταν το πρώτο τους τρυφερό ενσταντανέ. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, απέχει από την πραγματικότητα.

Ζωή Ασουμανάκη Νικηφόρος

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, δεν ήταν μόνοι τους εκείνο το βράδυ, αλλά βρίσκονταν σε μεγάλη παρέα, που δεν φαίνεται στα εν λόγω στιγμιότυπα. Παράλληλα, άνθρωποι κοντά στη Ζωή Ασουμανάκη μας μεταφέρουν ότι γνωρίστηκαν πολύ πρόσφατα και έκτοτε έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές, χωρίς να υπάρχει ερωτική διάθεση στην ατμόσφαιρα.

Το επόμενο βήμα της Ζωής Ασουμανάκη

Μετά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες, η Ζωή Ασουμανάκη δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της. Το ίδιο ισχύει και για τον Νικηφόρο, καθώς έχει ως πάγια τακτική να μην εκθέτει την προσωπική του ζωή, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για μία νέα σχέση. Τόσο το μοντέλο, όσο και ο τραγουδιστής, αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια.

Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή η Ζωή Ασουμανάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη, δηλώνει ελεύθερη και επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της. Η Miss International 2023 σκοπεύει να αξιοποιήσει τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλο σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τις λεπτομέρειες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο ρόλος της μπορεί να μην είναι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες.

Ζωή Ασουμανάκη

Όσον αφορά τον πρόσφατο χωρισμό της, η Ζωή Ασουμανάκη είχε αποκαλύψει στο youweekly.gr: «Ήταν κοινή απόφαση, ίσως από τη δική μου πλευρά λίγο παραπάνω, επειδή είμαι σε μία ηλικία που κοιτάω να προχωρήσω επαγγελματικά και να εξελιχθώ. Πιστεύω ότι ήμασταν σε μια διαφορετική φάση εκείνος κι εγώ»