Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε τις βουτιές με τον γιο της, μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη (Φωτογραφίες)

Εμφανώς ανανεωμένη και αδυνατισμένη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στον έβδομο ουρανό πετάει τις τελευταίες εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια γέννησε ξανά αγοράκι, χαρίζοντας στον γιο της Βλάσση έναν αδελφό, στον οποίο θα δώσει το όνομα του πατέρα της: Βασίλης.

Παρότι δεν έχει περάσει μήνας από την ημέρα που βγήκε από το μαιευτήριο, η παρουσιάστρια δείχνει να έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πώς χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης, με βάρη και pilates, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή στις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φανελάκι και παντόφλες στην παιδική χαρά με τον γιο της - Όλοι κοιτούσαν τα γυμνασμένα πόδια της

Στην παραλία με τον Βλάσση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι επόμενες εβδομάδες θα τη βρουν στην Αθήνα, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να αφοσιωθεί στον μικρό της γιο. Ο νεογέννητος Βασίλης ακόμα δεν μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια, ωστόσο την ακολουθεί στις εξορμήσεις της στην παραλία, όπως φυσικά και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον μικρό Βλάσση. Για του λόγου το αληθές, η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον γιο της να τρέχει στην παραλία, με το απαραίτητο καπελάκι και τα ρούχα για αντιηλιακή προστασία.

Η παρουσιάστρια έχει ως βάση της την Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι, και συγκεκριμένα τα Νότια Προάστια. Συχνά απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία της Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο που διατηρεί ο σύζυγός της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιος