Ελεονώρα Μελέτη – Ο λόγος που δημιούργησε TikTok τώρα: «Όσο κι αν επέμεναν εμπορικοί συνεργάτες μου, αντιστεκόμουν»

Η Ευρωβουλευτής κάνει άνοιγμα σε νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Νέα εποχή στα επαγγελματικά της για την Ελεονώρα Μελέτη, που μπορεί όλη την προεκλογική εκστρατεία για τις πρόσφατες Ευρωεκλογές να την έκανε μέσα από τα ΜΜΕ και το Instagram, με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο πλέον ανοίγει τους ορίζοντές της και σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησε λογαριασμό στο TikTok παρότι, όπως λέει, αντιστεκόταν σθεναρά σε αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η πλατφόρμα «κερδίζει» σταδιακά σε δημοφιλία. Με ένα εισαγωγικό βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησαν τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη & Έλενα Ακρίτα: Κόντρα από το... πουθενά – Πώς ξεκίνησε η δημόσια αντιπαράθεση

Το πρώτο βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη στο TikTok

Στο πρώτο βίντεο που έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί με απλούς όρους κάποιες από τις αρμοδιότητές της στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ τονίζει πως θέλει την ερχόμενη 5ετία (της θητείας της) να διατηρήσει μία προσωπική επαφή με τον κόσμο που την στήριξε.

«Σας είχα υποσχεθεί από τη πρώτη στιγμή πως κ αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα όπως ακριβώς έχουμε κάνει και όλα τα ταξίδια μας αυτά τα 23 χρόνια…

Θέλω να είμαστε μαζί και στο ευρωκοινοβούλιο, να σας πάρω μαζί μου. Για το λόγο αυτό άνοιξα TikTok! (όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιστεκόμουν σθεναρά στο να ανοίξω λογαριασμό σε αυτή τη πλατφόρμα, όσο κι αν επέμεναν εμπορικοί συνεργάτες μου και οικείοι)

Ωστόσο άλλαξα γνώμη γιατί νιώθω την ανάγκη να σας κάνω συμμέτοχους σε αυτά τα 5 χρόνια της θητείας που ξεκίνησε. Στο TikTok λοιπόν, στο eleonora.meleti, μπορείτε να βλέπετε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη πορεία μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Εδώ θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε σκέψεις, εικόνες, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα, απόψεις, προσωπικές στιγμές, προτάσεις κι όλα όσα μοιραζόμαστε τόσα χρόνια», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτηση με την οποία έκανε την ανακοίνωση.