Κούλλης Νικολάου: Πολύχρωμο με πολλών τετραγωνικών κήπο που φυτεύει μέχρι και πεπόνια - Το σπίτι του στην Κύπρο έχει μέχρι και πουλερικά

Βίντεο από το εσωτερικό του αλλά και όλο το περιβόλι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κούλλης Νικολάου: Πολύχρωμο με πολλών τετραγωνικών κήπο που φυτεύει μέχρι και πεπόνια - Το σπίτι του στην Κύπρο έχει μέχρι και πουλερικά

Ο Κούλλης Νικολάου έχει χωρίσει την ζωή του ανάμεσα στην Κύπρο όπου κατάγεται και μένει με την οικογένεια του, και την Ελλάδα όπου δραστηριοποιείται επίσης επαγγελματικά και χρειάζεται να κάνει γυρίσματα για τις σειρές που συμμετέχει.

Η Λευκωσία όμως είναι η μεγάλη του αγάπη. Εκεί τον ζει μόνιμα η οικογένεια του. Η σύζυγός του, Κλαίρη με την οποία είναι μαζί πάνω από 19 χρόνια, και τα δυο τους παιδιά, Νεκτάριος και Ελένη. Ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη του σύζυγο και έχει εκφράσει με τα πιο γλυκά λόγια την αγάπη του και το θαυμασμό του, ενώ έχει δηλώσει πως ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός παρά τα πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Αυτό είναι το σπίτι του Κούλλη Νικολάου στην Λευκωσία της Κύπρου

Το σπίτι του Κούλλη Νικολάου στην Λευκωσία είναι και ο επίγειος παράδεισος του. Πρόκειται για μια μονοκατοικία με πολύχρωμο εξωτερικό όσο και εσωτερικό που θυμίζει άλλη εποχή. Το οικόπεδο επίσης διαθέσει τεράστιο κήπο, τον οποίο περιποιείται προσωπικά ο ίδιος.

Έχει τις δικές του κότες από τις οποίες τρώει όλη η οικογένεια του ακόμα και οι γείτονες αλλά και μεγάλο μποστάνι, στο οποίο φυτεύει από πιπεριές μέχρι καρπούζια και πεπόνια. Όπως δήλωσε μάλιστα, δεν τα ραντίζει.

Μέσα από τα social media ο Κούλλης Νικολάου, μοιράζεται πολλές από τις οικογενειακές του στιγμές, από τις οποίες φαίνεται πόσο στοργικός μπαμπάς και σύζυγος είναι. Τις προάλλες, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο με την κόρη του, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα. Έχει μεγάλα εκφραστικά μάτια και φρύδια και τρομερό χαμόγελο και η αλήθεια είναι πως πέρα από το χρώμα των ματιών της, όλα τα άλλα τα έχει πάρει από τον πατέρα της.

Στο βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φαίνεται καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι δυο τους χορεύουν και τραγουδούν ένα κομμάτι που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό και αποθεώνονται στα σχόλια.

Ιδού και ολόκληρη η οικογένειά του... - δείτε εδώ τη στιγμή που "λύγισε" μιλώντας για την σύζυγό του.