Ισιδώρα Σιδέρη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της, Γιάννη Ζουγανέλη και την Ελεωνόρα - Πως είναι σήμερα

Πόσο μοιάζει με την κόρη της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ισιδώρα Σιδέρη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της, Γιάννη Ζουγανέλη και την Ελεωνόρα - Πως είναι σήμερα

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Ισιδώρα Σιδέρη στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Ζουγανέλη και της κόρης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της δεκαετίας του 80 και του 90. Μάλιστα, το τραγούδι "Θα χαθώ" που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ήταν εκείνη που το ερμήνευσε πρώτη.

Ο τραγουδίστρια με τον επιτυχημένο επίσης ηθοποιό μετράνε 41 χρόνια κοινής πορείας έχοντας αποκαλύψει πως: «Η συνταγή μας είναι η κατανόηση, η αποδοχή της διαφορετικότητας και των λαθών. Και η αντοχή, που την έχουν οι περισσότερες γυναίκες. Το να αντιλαμβάνεται κανείς και να συγχωρεί. Κι εγώ τη συγχωρώ κι εκείνη με συγχωρεί. Όταν συγχωρούμε, χωράμε κι οι δύο μέσα σε μία σχέση».

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ισιδώρας Σιδέρη με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ελεωνόρα

Η Ισιδώρα Σιδέρη λοιπόν, πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου όπου τραγούδησε η κόρη της για να την καμαρώσουν. Πόζαρε μάλιστα στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον άντρα της και την Ελεονώρα.

Η Ισιδώρα Σιδέρη και ο Γιάννης Ζουγανέλη στηρίζουν την κόρη τους σε κάθε της βήμα και απόφαση και δεν χάνουν ούτε μια από τις σημαντικές στιγμές της ζωής της.

«Οι γονείς μου ήταν παρόντες στη ζωή μου με παράξενο τρόπο. Ήταν τέλειο το γεγονός ότι άρχισα να πηγαίνω από μικρή ηλικία σε θεάματα. Παρακολουθούσα έναν πολύ γοητευτικό χώρο από μέσα, μπορούσα να κοιμηθώ στα καμαρίνια, να ακολουθώ στις περιοδείες την οικογένειά μου και το έβλεπα σαν κάτι πολύ εύκολο και απλό. Το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και συνεχώς να μετακινείσαι μού είναι απόλυτα οικείο», έχει εξομολογηθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε παλαιότερη συνέντευξη της για την μητέρα της και τον πατέρα της.

Δείτε επίσης: Σε μεγάλα κέφια στα μπουζούκια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος - Αγκαλιές, φιλιά και πολύς χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ισιδώρα Σιδέρη Γιάννης Ζουγανέλης Ελεωνόρα