Αποκαλύφθηκε σε live στο Instagram πως τον κερατώνει και την χώρισε - Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz (Βίντεο)

«Τι κάνεις ανόητε, θα μου καταστρέψεις τη ζωή», ακούγεται να φωνάζει με το που την έδειξε η κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον στην showbiz και δεν.. στην ξένη. Οι απιστίες ανάμεσα σε ζευγάρια είναι πολλά και η συγκεκριμένη μαθεύτηκε μέσω του Instagram όταν η κάμερα σε ένα live γύρισε προς το μέρος της και την έδειξε να κάθεται στα πόδια άλλου άνδρα και όχι του συντρόφου της.

«Τι κάνεις ανόητε, θα μου καταστρέψεις τη ζωή», ακούγεται να φωνάζει με το που την έδειξε η κάμερα και αμέσως το live διακόπηκε, αφού η "ζημιά" που είχε γίνει ήταν μεγάλη. Ο χωρισμός μετά από αυτό ήταν σίγουρος και δεν άργησε.

Αυτό το ζευγάρι της showbiz χώρισε

Ο λόγος για τον Λαμίν Γιαμάλ και την Άλεξ Παντίγια που πλέον δεν είναι μαζί. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής - επιθετικός της Μπαρτσελόνα - που κατάφερε να απασχολήσει παγκοσμίως με τα όσα έκανε στον αγώνα του Euro 2024 βίωσε από μικρό την προδοσία, με την ζωή του να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του με την σύντροφό του από την Ελλάδα, χώρισαν και όπως φαίνεται μάλλον επεισοδιακή. Σε ένα live στο Instagram η 17χρονη κάποτε αγαπημένη του καθόταν στα πόδια ενός αγνώστου.

Όταν αντιλήφθηκε ότι η κάμερα του κινητού στράφηκε προς την μεριά της, η Άλεξ Παντίγια φώναξε: «Τι κάνεις ανόητε, θα μου καταστρέψεις τη ζωή».

Τα unfollow στο Instagram επίσης δεν άργησαν, ξεκινώντας έτσι τις φήμες χωρισμούς.

Δείτε επίσης: Χώρισε αθόρυβα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έπειτα από 2 χρόνια σχέσης