Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά - Η κόρη τους ξεκίνησε να περπατά (Βίντεο)

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει κάθε λεπτό που αφιερώνει στην κόρη της. Απέκτησε την μικρή της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και από τότε που ήρθε στην ζωή τους, το ζευγάρι βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Τον περασμένο Μάιο έγινε ενός έτους και η μέρα που έκανε τα πρώτα της βήματα δεν άργησε να έρθει.

Η κόρη Μαλέσκου - Δανιά ξεκίνησε να περπατάει

Την αποκάλυψη πως η κόρη της έκανε τα πρώτη της βήματα έκανε η ίδια η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και αναμένει τώρα να γίνει και ο γάμος με τον σύντροφό της - δείτε τι έχει πει για την μεγάλη ημέρα.

Η ζωή με τον σύντροφό της και την κόρη τους

«Οι αποφάσεις της ζωής μας είναι αυτές που μας ακολουθούν. Θέλω πλέον ό,τι με κάνει να αισθάνομαι καλά να με οχυρώνω. Σε ότι έχει να κάνω με την επιλογή του συντρόφου μου δεν θέλει την υπερέκθεση και πολύ καλά κάνει, έτσι είμαι και εγώ και έχουμε κουμπώσει.

Τον αγαπάω πόσο να σου πω; Όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάω και πάρα πολύ. Είδα άλλα πράγματα που είπα θα κάνω μαζί του οικογένειά. Το παιδί δεν ήρθε τυχαία, τίποτα δεν έγινε τυχαία. Όταν ξεκινάς να κάνει όνειρα με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι όλα πάνε καλά.

Δεν έχω φτάσει ποτέ να πω ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνω οικογένεια και σχέση. Μέχρι να βρω τα πατήματά μου ήμουν μέσα μου σε μία τρικυμία, δεν περνούσα καλά, είχα μια θλίψη στα μάτια μου. Τελικά έφτασα σε ένα σημείο, που είπα θα επιλέξω την ψυχική ηρεμία. Η μικρή θα γίνει ενός σε ένα μήνα. Είμαι full time μαμά. Θα μπω στο κομμάτι της δουλειάς και όλα θα μπουν στον δρόμο τους. Αυτά να τα ακούει ο μπαμπάς...Είναι καλό το μωράκι μου», έχει πει η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της.