Βασίλειος Κωστέτσος: Οργισμένος με την ενδυμασία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες - «Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλειος Κωστέτσος: Οργισμένος με την ενδυμασία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες - «Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί...»

Μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος σχετικά με την ενδυμασία της ελληνικής αποστολής την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων. Την ώρα που όλοι οι Έλληνες ξεσπούσαν για το σκετς των Drug Queens, εκείνος μιλούσε για τα ρούχα που φορούσαν οι αθλητές μας.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο χρώμα που επιλέχθηκε να φορέσουν, αναφέροντας πως τον θλίβει γιατί είναι Έλληνας και λάτρεψε την κάποτε αισθητική των Αρχαίων Προγόνων μας.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τους Ολυμπιακούς αγώνες

«Να έχεις τον σούπερ σταρ των σούπερ σταρς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και να ντύνεις αυτόν και την Ελληνική Αποστολή "έτσι"... Το θέμα μου Δεν είναι!!! Και Σαφώς πλέον ΔΕΝ με νοιάζει ούτε έχω κάποια “καούρα”…γιατί ΔΕΝ τα σχεδίασα εγώ! Γνωστό πλέον το παιγνίδι της ανάθεσης το ΕΜΠΕΔΩΣΑ!… ΑΛΛΑ!!!! Αλλά με θλίβει γιατί είμαι Έλληνας που λάτρεψα την κάποτε αισθητική των Αρχαίων Προγόνων μας και αηδιάζω με την “διαπλοκή των αναθέσεων του σήμερα”! Η οποία κάθε φορά μετά εορτής…. ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ! Αφού ασελγήσει ο καθένας σχεδιαστικά με αίσχη αισθητικής! Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί…. Θα μου πεις αυτό;;;; Ναιιι και αυτό!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Βασίλειος Κωστέτσος Ολυμπιακοί αγώνες

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την είσοδό τους

Ο σπουδαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο και η πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, φωτογραφήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η πλωτή παρέλαση, φορώντας την επίσημη ενδυμασία με τις κορδέλες τους, μπροστά από το σήμα της διοργάνωσης.

«Oι δύο σπουδαίοι Σημαιοφόροι μας Αντιγόνη και Γιάννης έτοιμοι για την Τελετή Εναρξης μαζί με τον Αρχηγό Αποστολής Πέτρο Συναδινό», αναφέρει στην ανάρτηση η ΕΟΕ.


Και όσο οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν και την ελληνική αποστολή να περνά από τις οθόνες τους στο Instagram, αλλά και στο Facebook διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες και κάποια βίντεο από όλους τους αθλητές της χώρας, με τις δικές τους σημαίες στα χέρια.

Δείτε επίσης: Οι δύο γυναίκες που αποκλείστηκαν - Η Ελληνίδα που βγήκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ και εκείνη που μαστίγωνε το άλογό της

Και λίγα λεπτά μετά, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη εμφάνιση της χώρας μας. Οι δύο σημαιοφόροι κυμάτιζαν περήφανοι την σημαία και εντυπωσίασαν τα πλήθη που ζητωκραύγαζαν!