Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο "αντίο" στον ΣΚΑΙ - «Και φέτος φεύγω υπερήφανη για όσα καταφέραμε...»

Ξεκινά να γεμίζει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σία Κοσιώνη, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της στον ΣΚΑΙ και κάπως έτσι ξεκινάει τις καλοκαιρινές της διακοπές με σκοπό να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Έχει ετοιμάσει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους Δήμο, όπως άλλωστε κάθε καλοκαίρι κάνουν για να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον ΣΚΑΙ

«Μια ακόμη σεζόν κάπου εδώ κλείνει. Και φέτος φεύγω υπερήφανη για όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ. Ήταν μια χρόνια απαιτητική, γεμάτη προκλήσεις, τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και πληθώρα σημαντικών γεγονότων εντός και εκτός συνόρων.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μάς δείξατε και ευχαριστώ προσωπικά για τα μηνύματα αγάπης και εκτίμησης που εισπράττω καθημερινά με όλους τους τρόπους. Μακάρι να είχα τρόπο να απαντήσω σε όλους και να σας εξηγήσω ποσό σημαντικά είναι για μένα.

Είμαι ευγνώμων…

Τώρα λίγη ξεκούραση και υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερη!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Σία Κοσιώνη.

Δείτε επίσης: Η Σία Κοσιώνη πόζαρε με μαύρο μαγιό στην ξαπλώστρα της - Η φωτογραφία από την παραλία

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ
Instagram/siakossioni

Η Σία Κοσιώνη άρχισε τη σταδιοδρομία από τη Θεσσαλονίκη στην ραδιοφωνία, στην τηλεόραση και στον τύπο. Στην Αθήνα, από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος της ΕΡΤ. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM (νυν BwinΣΠΟΡ FM 94.6).

Η επόμενή της συνεργασία ήταν με την εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε τη στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Η Σία Κοσιώνη τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό και εκπομπές στο ραδιοφωνικό. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι τον Ιούλιο του 2017 συμπαρουσίαζε μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου την ενημερωτική εκπομπή Ιστορίες.