Βίκυ Καγιά: Οι topless πόζες της στην παραλία στα 46 της - Φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Ηλία Κρασσά

Έτσι περνάει το καλοκαίρι της με την οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στο έπακρο η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους. Η παρουσιάστρια που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας παίρνοντας την απόφαση να απολαύσει στιγμές με την οικογένεια της, έχει ξεκινήσει να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν σε κάθε ανάρτηση.

Οι topless φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά

Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες από την παραλία να ποζάρει σε διάφορα σημεία topless με το κορμί της να προκαλεί αναστάτωση. Στα 47 της χρόνια η Βίκυ Καγιά διαθέτει συγκλονιστικές αναλογίες στο σώμα της.

Δείτε επίσης: Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Η Βίκυ Καγιά ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, Μπιάνκα


Πως διατηρεί αυτές τις αναλογίες;

Η Βίκυ Καγιά πιστεύει στην υγιεινή αλλά όχι στην εξοντωτική διατροφή! Μέσα στην ημέρα επιδιώκει να τρώει περίπου κάθε τρεις ώρες, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθεί να καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνει τον μεταβολισμό της και καίει λίπος όλη μέρα.

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

Αντί να κοιτάζει συνέχεια το ρολόι, συγχρονίζεται με τα σημάδια που της δίνει το ίδιο της το σώμα. Για παράδειγμα εάν δεν πεινάσει μετά από 3 ώρες, δεν τρώει υποχρεωτικά, αλλά σε περίπτωση που πεινάσει πάρα πολύ μετά από 2,5 ώρες, τότε απολαμβάνει το επόμενο γεύμα η σνακ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Και κάτι σημαντικό: Τα γεύματα της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 και τα γλυκά τις 50! Έτσι, το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνει την ημέρα είναι περίπου 1.450. Για αυτό όπως βλέπουμε σε βίντεο το σώμα της δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι....