Ελένη Μενεγάκη: Με πολύχρωμα καφτάνια και μπικίνι στα 54 της - Φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους

Στο αγαπημένο της μέρος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη περίμενε πως και πως να τελειώσει η εκπομπή της στο κανάλι του MEGA για να μαζέψει τα πράγματά της και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μόλις, λοιπόν, αυτή ολοκληρώθηκε έφυγε μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους στην Άνδρο στο νησί όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο τους, αλλά και το εξοχικό τους σπίτι.

Έκτοτε δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες της από εκεί, όπου συνήθως ποζάρει άβαφη, είτε φορώντας τα μπικίνι και τα πολύχρωμα καφτάνια της, με βρεγμένα μαλλιά από την θάλασσα είτε από τις εξόδους της και κάθε φορά τα σχόλια και τα like είναι χιλιάδες.

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Ελένης Μενεγάκη

Το youweekly.gr συγκέντρωσε σε ένα βίντεο στο Instagram τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της παρουσιάστριας, η οποία σκοπεύει να κάνει την ανατροπή όσον αφορά στα επαγγελματικά της την επόμενη σεζόν - δείτε εδώ τι συμβαίνει.


Το Instagram του Όναρ που διαχειρίζεται ο σύζυγός της κινείται σχεδόν καθημερινά και μας δείχνει που περνά την καθημερινότητά της η παρουσιάστρια...

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος είχαν ανακαινίσει την ξενοδοχειακή τους μονάδα αφού μετά από πλημμύρα υπήρξαν τεράστιες καταστροφές (δείτε εδώ σοκαριστικό υλικό από τότε) .Το Onar είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Προσφέρει ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

onar_andros

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι.

onar_andros

onar_andros