Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Έχουμε πιάσει πάτο! Μαντράχαλοι ντυμένοι και βαμμένοι γυναίκες...» - "Χείμαρρος" μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η έντονη αντίδρασή της μέσα από το Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αφροδίτη Λατινοπούλου
Instagram / Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι σχολιάστηκε από πολλούς και έντονα για διάφορους λόγους. Αρκετοί ήταν που δήλωσαν πως περισσότερο θύμιζε Eurovision παρά Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που την χαρακτήρισαν ως την χειρότερη τελετή στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δυσαρεστήθηκαν είναι και η Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία εξήγησε αναλυτικά τι ήταν αυτό που την ενόχλησε όσο παρακολουθούσε το show μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Νίκος Αναδιώτης: «Θύμιζε κάτι από τσίρκο, από gay pride, Eurovision, στα χειρότερά τους! Διέπραξε έγκλημα...» - "Κόλαφος" για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

«Είπα κι εγώ να δω την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Θυμόμουν την τελετή έναρξης στο Λονδίνο, την αξέχαστη μαγική τελετή έναρξης στην Αθήνα και περίμενα να δω κάτι αντίστοιχο. Δεν φτάνει που βλέπουμε στα κανάλια ΛΟΑΤΚΙ, στις ταινίες ΛΟΑΤΚΙ, στα σχολεία ΛΟΑΤΚΙ, στις εταιρείες ΛΟΑΤΚΙ, στις διαφημίσεις ΛΟΑΤΚΙ, στα social media ΛΟΑΤΚΙ, παντού ΛΟΑΤΚΙ... Αντί να δούμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το Ολυμπιακό ιδεώδες, είδαμε το ιδεώδες των ΛΟΑΤΚΙ. Και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο δύσκολη ήταν η θέση των γονιών να εξηγήσουν στα παιδιά τους τα ανεξήγητα.

Αναρωτιέμαι πόσο εύκολο ήταν στις μαμάδες να εξηγήσουν στα παιδιά τους να ανεξήγητα. Μαντράχαλοι ντυμένοι και βαμμένοι γυναίκες, να προσβάλλεται η θρησκεία μας, ο Χριστιανισμός. Δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό σε Μουσουλμάνους. Πραγματικά υπάρχει ακόμα κάποιος ο οποίος πιστεύει ότι όλη αυτή δεν είναι ατζέντα η οποία επιβάλλεται; Στα πάντα γύρω μας υπάρχουν ΛΟΑΤΚΙ, με το έτσι θέλω. Έχουμε πιάσει πάτο και είναι η ώρα να αντιδράσουμε όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά και μιλώντας για τους ΛΟΑΤΚΙ αναφέρεται στο σημείο όπου drug queens έκαναν σκετς με αναφορές στον Μυστικό Δείπνο - δείτε εδώ.