Ιωάννα Τούνη: Κοιμούνται πάνω σε βανάκι - Για κάμπινγκ σε απόμερη παραλία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη

Εναλλακτικές διακοπές στην Πελοπόννησο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Κοιμούνται πάνω σε βανάκι - Για κάμπινγκ σε απόμερη παραλία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όλο το καλοκαίρι πηγαίνουν από νησί σε νησί και τριγυρνούν από τα χλιδάτα ξενοδοχεία που διαλέγουν στις παραλίες και σε ακριβά μαγαζιά για φαγητό και ποτό, μαζί με τον γιο τους Πάρη. Από τη Σύρο πήγαν στη Μύκονο, από εκεί στη Σαντορίνη και έπειτα στην Κέρκυρα. Παρόλα αυτά, τους αρέσει που και που να ξεφεύγουν από αυτόν τον τρόπο ζωής και επιλέγουν ως εναλλακτική λύση το κάμπινγκ.

Η influencer είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως από μικρή έκανε με την οικογένειά της, ενώ και ο καλός της επέλεγε με τους φίλους του να κάνει διακοπές σε σκηνές και μαζί είχαν κάνει ξανά κάμπινγκ πριν από ένα χρόνο, όσο ο γιος τους ήταν ακόμα πολύ μωρό.

Δείτε επίσης: Σάλος με την ιδιωτική παραλία που είχε η βίλα της στην Κέρκυρα - Άνοιξε "πόλεμος" στο Tik Tok

Οι εναλλακτικές διακοπές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

Φέτος, λοιπόν, επέλεξαν να διανυκτερεύσουν για κάποιες μέρες σε μία παραλία στην Πελοπόννησο και μέσα από τα story τους στο Instagram μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους πως μοιάζει η ζωή εκεί, χωρίς τις ανέσεις που έχουν συνηθίσει.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ανακαίνισε το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη - Γκρέμισε το σαλόνι για να βάλει τζάκι βιοαιθανόλης (Φωτογραφίες)

Έχουν στήσει σκηνή πάνω στο φορτηγάκι με το οποίο έχουν πάει και έχουν βγάλει καρέκλες έξω στην άμμο για να κάθονται και ο μικρός τους μπέμπης το απολαμβάνει στο έπακρο, καθώς του αρέσει να εξερευνά νέα πράγματα και να αποκτά νέες εμπειρίες και εικόνες.

Μιλώντας για τον μικρό Πάρη, η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο καιρό προχώρησε σε μία εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους, πως ο γιος της αφενός της τραβάει όλη την ενέργειά της και αφετέρου την ξεκουράζει μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Οι 4 κανόνες που ακολουθεί για να έχει αυτό το κορμί - Ο 3ος είναι απαράβατος

«Νιώθω αυτό το περίεργο… πως ο Πάρης με εξαντλεί φουλ και μου παίρνει όλη μου την ενέργεια, αλλά με έναν μαγικό τρόπο όταν τον παίρνω αγκαλίτσα με ξεκουράζει παράλληλα από όλα μου τα προβλήματα και με φορτίζει απόλυτα», έγραψε.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης